Asus Zephyrus GA402RJ deneysel başarılı Tahoe kurulumu

hitekbas

APPRENTICE
7 Haz 2026
1
0
1
Asus Zephyrus G14 GA402RJ Ryzen7 6800HS Rx6700S WİFİ İNTEL AX210 için TAHOE 26.5 EFI
Kurulumdan sonra, UEFI altında OpenVariableRuntimeDxe.efi dosyasını False olarak ayarlayın. Çünkü SIP devre dışı bırakılamıyor ve Voodohda yüklenemiyor
İlginçtir günlerce Tahoe kurulumu için araştırma yaptıktan sonra kurulum herseferinde 12. dakikada takılıyordu. tesadüfen OpenVariableRuntimeDxe.efi gerektiğini öğrendim
kurulum bitip Tahoe ekranı açılınca bunu false yapmalısınız. Aksi taktirde SIP devre dişi kalmıyor ondan sonra TAHOE için VOODOHDA ses için yükleyebilirsiniz
OCLP Patcher ile uğraşmak istemeyenler için Tahoe için Voodohda yi nasıl yüklenmesi gerektiğine dair kısa bir araştırma ile kurulum kolay oluyor
Kendi SMBIOS'unuzu ayarlamayı unutmayın. ilk kurulumda Macpro7,1 seçtim ama kurulumdan sonra İmac20,1 i seçtim sanki daha stabil oluyor
Bu sadece test amaçlıdır; risk size aittir.
EFI yi dosya boyutu büyük diye buraya atamadım. Nereye atacağımı söylerseniz atarım
sadece config.plist i yükledim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Asus Zephyrus G14 GA402RJ
İşlemci Modeli
Ryzen7 6800HS
Grafik Kartı
Amd RX6700S
Ses Kartı Modeli