Not : EFI dosyası paylaşılmamıştır çünkü en sağlıklı yol OpCore Simplify ile kendi sisteminize göre bir EFI oluşturmak.
-----------------------------[ Sistem özellikleri ]-------------------------------------
Çıkarılabilir & Sabit diskler : SanDisk 16GB USB Flash (modelini bilmiyorum) , ADATA SU650 (macOS) ve TOSHIBA-RC500 (Linux)
İnternet Aygıtı : RTL8111
SMBIOS modeli : iMacPro1,1 (iMac Pro 2019)
İşlemci ve RAM : AMD Ryzen 3 3100 - 16GB DDR3 RAM
Anakart modeli : MSI A520M Pro (BIOS sürümü en güncel)
-------------------------------------------------------------------------------
macOS Tahoe , çok iyi ve şeffaf bir tasarıma sahip. Apple acaba niye bunu daha önce düşünememiş. Yukardaki barın şeffaf olması masaüstü deneyimine başka bir tarz katıyor. Klasör özelleştirmesi için artık üçüncü parti uygulamalara ihtiyacımız olmuyor , çünkü macOS Tahoe yerleşik klasör özelleştirmesi ile geliyor. Hem bu sadece renklerle sınırlı değil üstüne ikonda koyulabiliyor , kişisel favorim bu özellik oldu. Uzun zamandır apple servislerini aktif etmeyen biri olarak aktif edince , icloud senkronizasyonu , ipadimle uyumlu bir deneyim ve cihazlar arası safari sekmeleri beni yine çok etkiledi. Sidecar'ın çalışmasını isterdim tabi iGPUm olmadığı için kullanamıyorum. (sidecar açınca siyah ekran alıyorum). Paralells kullanmak çok isterdim ama Apple'ın sanallaştırma teknolojisi Intel için kodlanmış. Yeni fare imleci çok iyi gözüküyor. Apple Creator Studio'da çok iyi bir deneyim sunuyor ama önceki sürümlerden başka birşey yok sadece Apple Creator Studio olarak ürün ailesine katılmış uygulamalar. Görüşlerim böyleydi.
- BootLoader
- OpenCore 1.0.7
- Laptop Modeli
- macOS Tahoe 26.2
- Anakart Modeli
- MSI A520M Pro (MS-7D14)
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 3 3100
- Grafik Kartı
- AMD Radeon RX 560 (4GB)
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC892