Hocam şu programda software update fix yap developer betaya geçirecek o zaman gözüküyor.Ben de Beta 9 yüklü ve güncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok iletisi alıyorum. Güncellemeyi nasıl alabilirim acaba?
Maalesef yine olmadı.Hocam şu programda software update fix yap developer betaya geçirecek o zaman gözüküyor.
bende olduMaalesef yine olmadı.
ama tam set yükleyici gerekli dedi bıraktı güncellemeyibende oldu
bende oldu
ama tam set yükleyici gerekli dedi bıraktı güncellemeyi
[/QUOTE= Güncelleme dosyalarından %1 kadarı indikten sonra programı tekrar çalıştırarak OTA update Fix'i çalıştıracaksınız.
Güncelleme dosyalarından %1 kadarı indikten sonra programı tekrar çalıştırarak OTA update Fix'i çalıştıracaksınız.bende oldu
ama tam set yükleyici gerekli dedi bıraktı güncellemeyi
Tamam yüklüyor,Güncelleme dosyalarından %1 kadarı indikten sonra programı tekrar çalıştırarak OTA update Fix'i çalıştıracaksınız.
Şöyle bir yöntemden bahsetmiş arkadaş:Tamam yüklüyor,
Bir arkadaş efi bozuluyor felan demişti, bu kesin mi? Yoksa cihaza göre değişiyor mu?
IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu efi hatası her cihaz için geçerlimiPublic Beta için güncelleme developerdan sonra geliyor diye biliyorum.
Tekrar baslattim indirme başladı ve bitti ama efi sorunu yaşarsam diye endişeliyim@ender ''Tam set yükleyici gerekli'' hatasını nasıl çözdün. Şimdi ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözemedim.
evet
Bende bir sıkıntı var o zaman...Bende boyle
Evet. Beta10'nun sürüm numarası o. Fakat ben sürekli ''Tam set yükleyici gerekli'' uyarısı aldığım için yükleyemiyorum. Googleden de bulamadım bu hatalı ile ilgili bir bilgi.Bende bir sıkıntı var o zaman...
20A5395g Sürün numarası bu mu?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.