Ses icin bl hoparlor kullaniyorum ve her seferinde baglamak icin 2 kere tiklamak gercekten yorucu oluyordu. Bu yuzden bu cozumu gelistirdim. Bu ufak proje sistem her acildiginda istediginiz bluetooth cihazlarinizi otomatik olarak baglar. Ozellikle BL hoparlor gibi cihazlar icin cok pratik oldugunu dusunuyorum
githubdan klonlayin repoyu
swift build -c release
./setup-boot.sh ILGILI CIHAZIN MAC ADRESI
Kullanim:
github.com
Bu proje, orijinal lapfelix/BluetoothConnector projesinin fork'u olup, boot zamaninda otomatik baglama ozelligi eklenmistir.
BL hoparlor kullanan arkadaslar icin gercekten cok faydali olacagini dusunuyorum.Her bootta ise guce baslamadan hoparlor baglamaktan yilmistim artik
- Sistem acildiginda otomatik baglama
- Tek seferlik calisma (surekli dongu yok)
- Basit kurulum
- Manuel baglama/ayirma secenekleri
- Durum kontrolu
githubdan klonlayin repoyu
swift build -c release
./setup-boot.sh ILGILI CIHAZIN MAC ADRESI
Kullanim:
- Otomatik baglama icin: ./setup-boot.sh MAC-ADRESINIZ
- Manuel baglama icin: ./setup-boot.sh --connect MAC-ADRESINIZ
- Durum kontrolu icin: launchctl list | grep bluetoothconnector
GitHub - c3t1nn/BluetoothConnector_boot: Simple macOS CLI to connect/disconnect a Bluetooth device at boot.
Simple macOS CLI to connect/disconnect a Bluetooth device at boot. - c3t1nn/BluetoothConnector_boot

Bu proje, orijinal lapfelix/BluetoothConnector projesinin fork'u olup, boot zamaninda otomatik baglama ozelligi eklenmistir.
BL hoparlor kullanan arkadaslar icin gercekten cok faydali olacagini dusunuyorum.Her bootta ise guce baslamadan hoparlor baglamaktan yilmistim artik