çok teşekkür isoyu indiriyorum, sonra yazı verdigin,z linkteki diskpart uygulayacagım sonra size son durumu paylaşacagım,Hayır doğru değildir.
Etcher ile imaj yazıldığında Usb içerisinde bir de ayrıca EFI bölüntüsü oluşur. EFI klasörünü açmadan EFI bölüntüsüne kopyala/Yapıştır yapacaksınız.
Ancak Windows üzerinde bu bölüntüyü göremeyebilirsiniz. Bu bölüntüyü açmanın yolu da ekli linktedir.
ÇÖZÜM - Windows üzerinden Sonoma 14.0/ Ventura 13.6 imaj Usb EFI bölüntüsünü açmak. - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
tekrar teşekkür ederim ilginize,
Teşekkür ederim tekrar ilginize, isoyu indiriyorum usb yi yazıp süreci bildireceğimHayır doğru değildir.
Etcher ile imaj yazıldığında Usb içerisinde bir de ayrıca EFI bölüntüsü oluşur. EFI klasörünü açmadan EFI bölüntüsüne kopyala/Yapıştır yapacaksınız.
Ancak Windows üzerinde bu bölüntüyü göremeyebilirsiniz. Bu bölüntüyü açmanın yolu da ekli linktedir.
ÇÖZÜM - Windows üzerinden Sonoma 14.0/ Ventura 13.6 imaj Usb EFI bölüntüsünü açmak. - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
usb yazdım durumu bu şekilde, diskpart işlemimi yapmalıyım, veyaz harici macboo air var bende orda açıp EFI ordanmı atmalıyım
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- MASAÜSTÜ
- Anakart Modeli
- ASUS ROG STRIX Z490-E GAMING
- İşlemci Modeli
- INTEL Core i9 10900K 3.7GHz
- Grafik Kartı
- XFX AMD RX 6600XT - 8GB
- Ses Kartı Modeli