Config ayarları ve restart/shut down sorunu

asmodeus

APPRENTICE
15 Eyl 2020
3
0
1
Buradaki rehber sayesinde başarılı bir kurulum yaptım. KaoS'un hazırladığı rehber ile sorunsuz bir kurulum yapmayı başardım. Başlarda takılsam da başardık sonuçta. Tekrardan bu konuda teşekkür ediyorum. Sanıyorum config ayarlarımdan dolayı kapama ve restartlarda takılma yaşıyorum. Güncelleme de gelmiş hatta upgate de edemedim. Bilmiyorum Catalina üstünden upgrade etmek ne kadar doğru, restart ederken çok takılma ve fanların aşırı çalışması oluyor. İmzamdaki sisteme göre nasıl bir config dosyası hazırlamalıyım, ya da bana şunu dene diyebileceğiniz bir örnek var mdır? Teşekkürler.

thereac0rr

PADAVAN
4 Nis 2019
105
45
71
Linkte sistemine uygun Bios ayarları / herşeyi tamamlanmış EFI ve anlatım mevcut.

Anakart Modeli
Asus Rog Strix Z390-F
İşlemci Modeli
i7 9700K
Grafik Kartı
Intel UHD Graphics 630 & Nvidia RTX 2080
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC S1220A
Ağ Aygıtları
Intel I219V7
Disk ve RAM
Samsung 970 EVO & 500GB HDD & 16GB DDR4 3200MHz

asmodeus

APPRENTICE
15 Eyl 2020
3
0
1
Teşekkürler, hemen bakıyorum...
Tekrar merhaba, ben çözümü şu videodaki ayarları yaparak başardım. Hani bu sorunla karşılaşan olursa burada çözümü bulsun diye buraya da yazayım dedim.

Son düzenleme:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler