Çözülemeyen İn Memory panic stackshot succeeded hatası

layk5t

APPRENTICE
21 Nis 2021
59
12
71
Herkese merhaba

başlıktaki sorun ile karşı karşıyayım baya bir denme yaptım ama yok inatla bu hatayı almaya devam ediyorum

bu hata benim desteklenmeyen hd 4400 ile alaklı olduğu öğrendiydim ama artık anladım ki tek sorun bu değil, hiç yama yapılmamış 0 efi ile deneme yaptığımda da bu hatayı aldım; ardında usb olcp kurdum, hiçbir yama yapılmamış efi ile tekrar deneme yaptım, aynı hata. Bu sorun tek kaynagı gpu değil
hackintosh da uzman denebilcek biri varsa iyi olur başka türlü bu sorun çözülmez gibi

ceycey

APPRENTICE
11 Ağu 2020
81
20
21
Herkese merhaba

başlıktaki sorun ile karşı karşıyayım baya bir denme yaptım ama yok inatla bu hatayı almaya devam ediyorum

bu hata benim desteklenmeyen hd 4400 ile alaklı olduğu öğrendiydim ama artık anladım ki tek sorun bu değil, hiç yama yapılmamış 0 efi ile deneme yaptığımda da bu hatayı aldım; ardında usb olcp kurdum, hiçbir yama yapılmamış efi ile tekrar deneme yaptım, aynı hata. Bu sorun tek kaynagı gpu değil
hackintosh da uzman denebilcek biri varsa iyi olur başka türlü bu sorun çözülmez gibi
OCAUXLİARİTY TOOLS ile yeni BOŞ efi hazırla.

windows dan gerekli ACPI AML DOSYALARINI efi içersinde ACPI klasörüne koy. opencore kullanma config dosyasını bozuyor.. desteklenmeyen kartı -ixxxx diye başlayan kod ile ipta etmelisin ben bilmiyorum onu.

ama acpi dosyaların hatalı CLEAN NVRAM sonra restart ile şart. mutlaka ama mutlaka..
çok neden olabilir
config dosyanı OPENCORE editörü bozmuş olabilir.
ayar hatası
acpi klasöründeki aml dosyan içerisinde hafıza ile ilgili hata..
kext versiyon hatası sadece lilu virtual whatever voodoops kextleri olsun kurarken.
hatalı acpi aml dosyaları oluşturmuş da olabilirsin

Son düzenleme:
BootLoader
opencore
Laptop Modeli
asus zenbook ux533fd (534) laptop
Anakart Modeli
whiskeylake
İşlemci Modeli
intel i5
Grafik Kartı
intel 620 ve gtx1050