ekteki dsdt ve ssdt dosyasını acpi ye ekleyin olanları silin ardından configrator ile açın ve acpi kısmındakileri önce silin. browse diyerek önceden eklediğiniz benim verdiğim 2 .aml dosyasını ekleyin confiğe. bundan önce efi yedeği alın ne olur ne olmaz ardından nvram reset ile sistemi yeniden başlatın
yaptım hocam şimdi neyin değişmesi gerekiyordu
uyku moduna hala girmiyor sadece ekranı kapatıyor tüm sistem tam anlmıyla çalışıyor donanımsal olarak ek olarak pilimi algılayamıyor yani ölçümleyemedi ek olarak parlaklık biraz düştü full ayarlarda iken az öncekinden daha az parlak
ekteki dsdt ve ssdt dosyasını acpi ye ekleyin olanları silin ardından configrator ile açın ve acpi kısmındakileri önce silin. browse diyerek önceden eklediğiniz benim verdiğim 2 .aml dosyasını ekleyin confiğe. bundan önce efi yedeği alın ne olur ne olmaz ardından nvram reset ile sistemi yeniden başlatın
hocam şimdi ne yapmam gerek
smbios veya system ordan da dene.
hocam ben big sura geçtim çünkü malumunuz çok sıkıntı çektik bir video buldum linkede
buradan (evisini de paylaşmış) ulaşabilisiniz benim cihazımla aynı cihaza kurmuş ve wifi vs çözmüş bende kurdum şimdi bir kaç sıkıntısı var batarya wifi ve hdd biraz yavaşladı gibi