Hocam bu forumun (Ventura’da verilen AMD OpenCore 1.0.1) EFI dosyasını kullandım. EFI dosyasını çıkarttım (sadece OC ve Boot) ve balenaEtcher’in yazdığı EFI’yi silip yerine AMD OC 1.0.1 EFI’sini yapıştırdım. Ama işlemcim mobil (5625U) belki ondan olmayabilir hocam.
Anlamadım. EFI klasörünü açıp sadece OC ve BOOT klasörlerini mi attınız Usb EFI bölüntüsüne?
Eğer öyle ise ön yükleme başlamaz.
Usb EFI bölüntüsü içerisine EFI klasörünü açmadan atacaksınız görseldeki gibi. İçini açmadan.
Anlamadım. EFI klasörünü açıp sadece OC ve BOOT klasörlerini mi attınız Usb EFI bölüntüsüne?
Eğer öyle ise ön yükleme başlamaz.
Usb EFI bölüntüsü içerisine EFI klasörünü açmadan atacaksınız görseldeki gibi. İçini açmadan. Ekli dosyayı görüntüle 60639
Masaüstü için hazırlanmış EFI kullanıyorsanız o da olmaz.
Windows üzerinde sisteminize uyumlu EFI hazırlamanız mümkün. OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.