İyi geceler, macOS Ventura'yı OpCore Simplify ile başarıyla kurdum üstelik VGA portu ile. Her şey sorunsuz, donanım hızlandırma vs vs. aktif. Fakat ortaya bir sorun doğuyor. Ekranım Unknown Display olarak gözüküyor ve Tüm Çözünürlükleri Göster ayarını seçmezsem sadece 1024x768 ve 1280x1024 gözüküyor. Ayarı açarsam bir çok çözünürlük geliyor ve monitörümün Native olan çözünürlüğü 1920x1080 geliyor. Bunu seçersem ekranın solunda bir siyah bar oluşuyor. 1440x1050 gibi çözünürlükleri seçersem de basık görüntü oluyor. Monitörümün ayarlarını kurcaladım olmuyor yine. VGA to HDMI ile HDMI üzerinden görüntü alsam da aynı. Ayrıca 1920x1080'i seçsemde Hakkında kısmında 17,1 inç olduğu ve 1024x768'in saptanmış olduğu gözüküyor. EFI ve fotoğraflar aşağıda. Ayrıca NVRam Reset ve ClearNVRAM ile denedim. Sonuç aynı.
@montezuma
@yusufklncc
@strangerone
@Kaya_2121
Siz bilirsiniz hocalarım.
www.mediafire.com
@montezuma
@yusufklncc
@strangerone
@Kaya_2121
Siz bilirsiniz hocalarım.

MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
- BootLoader
- OpenCore 1.0.5 | Windows Boot Manager | ChromeOS Loader | Ubuntu Boot Manager | rEFInd | Mu-Silicium | Project Renegade |
- Anakart Modeli
- GIGABYTE GA H110M-S2
- İşlemci Modeli
- Intel Core i3 7100
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 630
- Ağ Aygıtları
- RTL 8111
- Disk ve RAM
- 500GB HDD & 8GB DDR4 1600MHz