DVMT Allocated biosta kaç olmalı acaba bende 64mb olarak ayarlı hatta müsait olursam bios fotoğrafını atıcam orda çok mb li değerler var doğru olup olmadığından emin değilim çünküRehberde belirtildiği gibi Hackintool ile farklı grafik yamalar deneyeceksiniz.
![]()
Hackintool ile Intel Grafik için FrameBuffer Yaması Yapmak - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Hackintool FB-Patcher Normal olarak WEG kullanıldığında herhangi bir framebuffer yamasına gerek yoktur. Ancak bazı durumlarda sisteminize uygun olarak bunu yapmanız gerekebilir. MacOS Mojave'nin piyasaya sürülmesiyle, CLOVER - KextsToPatch aracılığıyla yapılan Framebuffer arabelleklerinin yama...osxinfo.net
Birşey diyeceğim benim configte değiştirdiğim özellikler niye sisteme etki etmiyor? nvram Resette yapıyorum mesela unified memory size 2048 yapıyorum kodu galiba 00000080 ancak sistemi başlattığımda yine 1536 görünüyor
@strangerone configden pci(0x2),(0x0) bölümünden bütün değerleri sildim ve nvram Reset çektim yinede ekran kartını otomatik tanıyor normal mi bu?
Son düzenleme:
- Anakart Modeli
- Asus M5A99X
- İşlemci Modeli
- AMD FX-8350 (4.3GHz*oc)
- Grafik Kartı
- Nvidia GTX 1050
- Ağ Aygıtları
- realtek
- Disk ve RAM
- 120GB SSD & 1TB HDD & 2TB HDD & 500GB HDD & 12GB DDR 1300(1437*oc)MHz