Selamlar,
Daha öncede Ventura kurdum, şimdi aynı yöntemle HP 840 G4 üzerine kurmaya çalışırken ekteki hatayı alıyorum, ne yapabilirim?
-----------------
Sorun VoodooI2C gibi ek klavye ve ekran kext'lerini kullanmaktan kaynaklanıyormuş. Hepsini kaldırdım ve sadece VoodooPS2Controller.kext buraktım ama yinede çözülmedi.
-
VoodooI2C ile ilgili herşeyi dokunmatik olmayan ekranım için kaldırmam lazım ama nasıl. Dsdt ve patc eklentileride var sanırım.
github.com
Efi dosyası
easyupload.io
----
VoodooI2C.kext ve VoodooI2CHID.kext kaldırdım. Disable AppleI2C ekledim ama işe yaramadı.
--------------
Sorun çözüldü, yabancı forumlardan destek aldım
Daha öncede Ventura kurdum, şimdi aynı yöntemle HP 840 G4 üzerine kurmaya çalışırken ekteki hatayı alıyorum, ne yapabilirim?
-----------------
Sorun VoodooI2C gibi ek klavye ve ekran kext'lerini kullanmaktan kaynaklanıyormuş. Hepsini kaldırdım ve sadece VoodooPS2Controller.kext buraktım ama yinede çözülmedi.
-
VoodooI2C ile ilgili herşeyi dokunmatik olmayan ekranım için kaldırmam lazım ama nasıl. Dsdt ve patc eklentileride var sanırım.
GitHub - XXCoreRangerX/Hackintosh-HP-EliteBook-840-G4: OpenCore EFI for the HP EliteBook 840 G4
OpenCore EFI for the HP EliteBook 840 G4. Contribute to XXCoreRangerX/Hackintosh-HP-EliteBook-840-G4 development by creating an account on GitHub.
Efi dosyası
easyupload.io
----
VoodooI2C.kext ve VoodooI2CHID.kext kaldırdım. Disable AppleI2C ekledim ama işe yaramadı.
--------------
Sorun çözüldü, yabancı forumlardan destek aldım
drive.google.com
Son düzenleme: