Merhabalar, belirttiğim sistemde W10 üzerine Buradaki rehberi takip ederek dosyalar üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan High Sierra yüklemeye çalıştım (mac ve yükleme adına ilk girişimim). En altta "USBMSC Identifier (non-unique): ile başlayan hata ile sonrasında "Birbirine giren yazılar ile Yasak işareti" ("Still waiting for root") uyarısı aldım. Bios dahil artık ne yaptığımı hatırlamadığım, RehabMan-USBInjectAll-2018-1108.zip içeriğini kexts/others vs bütün USB portlarını deneyerek bi şeyler yaptım, en son kernel hatası aldım.
Rehberdeki adımları izleyerek flash diski baştan kurdum, config_HD4000_1366x768.plist'i EFI/CLOVER içine Config.plist olarak kopyaladım, RehabMan-Generic-USB3-2015-1215.zip içeriğini kexts/others içine kopyaladım, options/boot args kısmına -v cpus=1 ekledim, bu sefer de;
"IOUSBHostDevice: :setConfigurationGated: 500mA of bus current is not available"
"AppleUSBHostCompositeDevice@: :ConfigureDevice: unable to set a conf.."
"AppleUSBHostPort: :initBusCurrent: insufficient power to enable this port" şeklinde hata alıyorum.
Artık nerde hata yaptığımı ve neyi nerden takip etmem gerektiğini bilmiyorum çok fena karıştım...
Rehberdeki adımları izleyerek flash diski baştan kurdum, config_HD4000_1366x768.plist'i EFI/CLOVER içine Config.plist olarak kopyaladım, RehabMan-Generic-USB3-2015-1215.zip içeriğini kexts/others içine kopyaladım, options/boot args kısmına -v cpus=1 ekledim, bu sefer de;
"IOUSBHostDevice: :setConfigurationGated: 500mA of bus current is not available"
"AppleUSBHostCompositeDevice@: :ConfigureDevice: unable to set a conf.."
"AppleUSBHostPort: :initBusCurrent: insufficient power to enable this port" şeklinde hata alıyorum.
Artık nerde hata yaptığımı ve neyi nerden takip etmem gerektiğini bilmiyorum çok fena karıştım...