30 yaşını devirmiş biri olarak merak saldım bu işlere başıma bela olacağını ve beceremeyeceğimi bile bile hackintosh kurmak istiyorum..
imza kısmıma bilgisayarımın özelliklerini ekledim, sizce hangisini denemeliyim?
31 yaşıma girmeye az kala, 18 yaşımdan beridir hackintosh meraklısıyımdır, hala da yardım alırım. Yani; Eğer donanımın uyumlu şartlara sahipse, Rehberleri çok dikkatli takip edip, bol vakit ayırarak sabırla hedefine ulaşabilirsin
31 yaşıma girmeye az kala, 18 yaşımdan beridir hackintosh meraklısıyımdır, hala da yardım alırım. Yani; Eğer donanımın uyumlu şartlara sahipse, Rehberleri çok dikkatli takip edip, bol vakit ayırarak sabırla hedefine ulaşabilirsin
Big Sur veya Monterey deneyebilirsin yalnız; kalkışmadan önce, pür dikkat ile imzamdaki linklerden temel bilgiler edinmeni şiddetle öneririm
Not: Wirelles kartının tam model/chip numarasını öğrenip imzanı mutlaka güncelle ki; uyumluluğu görebilelim
macOS için Resmi olmayan açık kaynak Intel Wireless projesi Bu rehber Hackintosh cihazlarda Intel Wi-Fi ve Bluetooth için geliştirilen kext ve yazılımların kullanımı hakkında bilgileri içermektedir. Daha detaylı bilgileri OpenIntelWireless adresinden edinebilirsiniz. Piyasada satışa sunulan...
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.