Geekbench testi temel olarak o cihazın en yüksek performans göstermesi gereken durumlar için bir simülasyon oluşturuyor. Yüksek grafiklerle çalışan bir oyun, işlemcinizi yoracak bir program ve benzeri yazılımlar karşısında cihazın nasıl bir performans göstereceğini test ediyor ve gerçekten bir gün zorlanacağı zaman neler yapabileceğini görmemizi sağlıyor.
Geekbench testi temel olarak o cihazın en yüksek performans göstermesi gereken durumlar için bir simülasyon oluşturuyor. Yüksek grafiklerle çalışan bir oyun, işlemcinizi yoracak bir program ve benzeri yazılımlar karşısında cihazın nasıl bir performans göstereceğini test ediyor ve gerçekten bir gün zorlanacağı zaman neler yapabileceğini görmemizi sağlıyor.
O sayfadaki skor i5 7300HQ işlemcilerin tespit edilen ortalama skoru.
Sizinki ortalamanın üzerinde.
Siz buna rağmen sistem yavaş diyorsanız nedeni farklı yerlerde aramak gerekir diye düşünüyorum.
Siz buna rağmen sistem yavaş diyorsanız nedeni farklı yerlerde aramak gerekir diye düşünüyorum.
Hocam yanlız sadece chrome safari gibi tarayıcılarda oluyor bu durum bende anlamadım nedenini
Ne yapıcağımın hakkında hiç bir fikrim yok @frknustn @kindo
+ olarak sorun monterey'de devam etmekte @Ediko hocam sizde durumlar nasıl aynı sorun oluyormu? @kindo hocam konu ile alakalı herhangi bir fikriniz varmı acaba?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.