i7 3770 h61 asus gt730 Big sure efi arıyorum. Efi yapmayı bilmiyorum ana bilgisayarımda strangerone yardımcı olmuştu tekrardan ona binlerce kez teşekkür ederim
GT 730 GK208 varyantı ise Big Sur kurulabilir. Eğer GF108 varyantı ise kurulabilecek sürüm High Sierra'dır. Ancak GF 108 varyantı High Sierra'da bile sorun yaratacaktır.
Ekran Kartı varyantı CPU-Z ile kontrol edilebilir.
İşlemci dahili grafik HD4000 ile de Big Sur kurulabilir.
Ekli uygulama ile Windows üzerinde EFI hazırlanabilir. OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu
Aslında bir yerde kurmuşlar farklı bir sitede link paylaşmak istemedim forum kurallarına hakim değilim.Sanırım sadece ekran kartı adını değişitirmiş gibi geldi
GT 730 GK208 varyantı ise Big Sur kurulabilir. Eğer GF108 varyantı ise kurulabilecek sürüm High Sierra'dır. Ancak GF 108 varyantı High Sierra'da bile sorun yaratacaktır.
Ekran Kartı varyantı CPU-Z ile kontrol edilebilir.
İşlemci dahili grafik HD4000 ile de Big Sur kurulabilir.
Ekli uygulama ile Windows üzerinde EFI hazırlanabilir. OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu
Kurulum yapılamaz diye yazmadım.
Link paylaşsanız da durum değişmeyecek ki aynı anakart için uzağa gitmeye gerek yok forumda da var zaten.
Sadece ekran kartıyla ilgili durum belirttim.
Eğer GK 208 varyantı ise Big Sur GF 108 ise High Sierra kurulur.
Ekli Rehberden de durumu görebilirsiniz. NVIDIA GPUs · Dortania
Link paylaşsanız da durum değişmeyecek ki aynı anakart için uzağa gitmeye gerek yok forumda da var zaten.
Merhaba Kurulum ekranına hiç bir hata almadan geçtim ekran kartını tanıtırken önceki bilgisayarımda yaptığım gibi yapmam mı gerekiyor ekstra bir ayar var mı ?
Kurulum sırasında restart attı %85 i yüklenmişti sonrasında aşağıda vermiş olduğum yazılardan sonra devamlı olarak restart atmaya başladı config paylaştım strangerone
Merhaba Kurulum ekranına hiç bir hata almadan geçtim ekran kartını tanıtırken önceki bilgisayarımda yaptığım gibi yapmam mı gerekiyor ekstra bir ayar var mı ?
Kurulum yapacağınız diski formatlat ve kuruluma geçersiniz. 12. dakikada sistem resetler ve oluşturduğu Install Diskten kuruluma devam eder. Kurulum sırasında 4 ya da 5 kez resetleyebilir. 29 dakika kaldı ekranı uzun sürer. Sonrasında yeniden resetler ve ülke ekranı gelir. Dolayısıyla kurulum başladıktan sonra bir şey yapmanız gerekmez.
Kurulum ekranına gelmişseniz kurulumda sorun olmaması gerekir.
Yani hocam tam olarak şöyle oldu 10 dakika kaldı dedi reset attı open core gelmeden attığım siyah ekran sürekli geliyor çok kısa ms lik bir kod daha geliyor sonra aynı ekrana atıyor belki 50 55 kere aynı ekrana attı ve csm kapattığımda ssd gözükmüyor sadece flash boot gözüküyor.
Kurulum yapacağınız diski formatlat ve kuruluma geçersiniz. 12. dakikada sistem resetler ve oluşturduğu Install Diskten kuruluma devam eder. Kurulum sırasında 4 ya da 5 kez resetleyebilir. 29 dakika kaldı ekranı uzun sürer. Sonrasında yeniden resetler ve ülke ekranı gelir. Dolayısıyla kurulum başladıktan sonra bir şey yapmanız gerekmez.
Kurulum ekranına gelmişseniz kurulumda sorun olmaması gerekir.
10 dakika kaldıya kadar geri saymaz. 12 dakikada resetler. Kurulum imajı hatalı inmiş ya da hatalı yazılmış olabilir. Usb bellekle ilgili sorun olabilir. 32GB bellek hatalı yazımı önler.
10 dakika kaldıya kadar geri saymaz. 12 dakikada resetler. Kurulum imajı hatalı inmiş ya da hatalı yazılmış olabilir. Usb bellekle ilgili sorun olabilir. 32GB bellek hatalı yazımı önler.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.