ÇÖZÜLDÜ İkinci bir diske Windows kurdum Opencore efi ye erişemiyorum

hanzala

APPRENTICE
5 Ara 2020
66
10
21
Merhabalar. İkinci bir ssd'ye windows kurdum şu an windows açılıyor fakat opencore'a dolayısıyla hackintosh'a erişemiyorum ne yapmam gerekir ?

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Önce bios üzerinden boot sıralamasınız kontrol edin. Windows bootmanager 1. sıraya oturmuşsa bunun yerine opencore yüklü diski birinci sıraya alıp deneyin.
Bu şekilde sorunu çözemezseniz bir USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin ve EFI yedeğini içerisine kleyip sistemi bu USB bellek ile başlatın ve opencore ekranı geldiğinde bununla boot edin. Sistem açıldığında EFI disklerinin içeriğini kontrol edin. Windows kurulumu hackintosh için kullandığınız EFI alanına kendi EFI dosyalarını yüklemiş olabilir. Ayrı disklere kurulumda böyle bir sıkıntı yaygın yaşanıyor. Bu nedenle ayrı disklere kurulumda en temiz yol ikinci os yükl diskin kurulum esnasından cihazdan bağlantısını sökmektir.
Ek olarak opencore için uefi girdisi oluşturmak için bu uygulamaya bakın.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

hanzala

APPRENTICE
5 Ara 2020
66
10
21
cevabınız için teşekkür ederim deneyip dönüş yapıcam efi dosyalarımı sildiyse sıkıntı :(
neyseki os klasörüm duruyordu hocam rehberi takip ederek sorun çözüldü teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: kindo
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler