Nedir bu main ve aux
belki birisi bilgi sahibi olmak ister diye yazıyorum. Bildiğiniz gibi kullandığım laptop hp15da11104nt modeli ve wifi kartı rtl8723be ngff m2 tek antenli sadece main girişi olan ve hackintosh desteği olmayan bi kart.
Desteklemediği için farklı wifi kart arayışına girdim ve ilk olarak intel 7265 wifi kartı satın aldım ama bilemiyorum belkide kart bozuktu windows üzerinde sadece Bluetooth görünüyordu wifi hiç görmedi. wifi windowsda görmeyince hackintoshda hiç denemedim bile.
Sonra o kartı iade edip intel 3165 kart satın aldım. Bu kartı main girişine kendi tek kablomu bağladım aux boşta kaldı.windows üzerinde wifi ve Bluetooth çalıştı lakin şöyle bi sorun vardı Bluetooth çok zayıf çekiyordu.hatta hiç çekmiyordu. Zor bela telefonu laptopa yapıştırıyordum. zorda olsa bağlanıyordu ama işkence gibi bağlanmasa daha iyi desem doğru olur. Sonrası mainden çıkarıp aux denedim bu seferde Bluetooth açık olsa wifi wifi açık olsa Bluetooth çekmiyordu. internetten araştırdım wifi ve Bluetooth çakışmasıymış. Neyse dedim önemli değil böyle idare ederim. hackintosha geçtim.
Bingo

wifi çekmiyor modemi laptopa sıfır koyunca bağlanıyor ama bağlantı hızı çok yavaştı sayfa açmıyor du hız testi yapmaya çalıştığımda 4 5 mb hız veriyordu. yani anlayacağınız aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık.