Bluetooth için kextleri clover kext othe riçine yüklemelisin
öyle yaptım zaten. ama hiç değişen bir şey yok.
Bluetooth için kextleri clover kext othe riçine yüklemelisin
Bluetooth görüntü atabilir misin Hackintool pcie ve sistem bilgilerinde kontrol etöyle yaptım zaten. ama hiç değişen bir şey yok.
Bluetooth görüntü atabilir misin Hackintool pcie ve sistem bilgilerinde kontrol et
IOath3kfrmwr.kext veya bu kextleri dene BTFirmwareUploader.kext... Nonta72/hp-g6-1256ek-hackintosh burayı inceleyinizresimler aşağıda bluetooth hiç gelmiyor.
Değişen bir şey olmadı.IOath3kfrmwr.kext veya bu kextleri dene BTFirmwareUploader.kext... Nonta72/hp-g6-1256ek-hackintosh burayı inceleyiniz
Sisteminde gereksiz kextleri sil ve biostan bluetooth açık mı?resimler aşağıda bluetooth hiç gelmiyor.
Gereksiz kextler silinmiş durumda ama hala aynı.Sisteminde gereksiz kextleri sil ve biostan bluetooth açık mı?
Aynı karrtın plus olmayından var bende airpodsumda aynı şeyi yaşıyorum.Merhaba cihaz kimliği "0x8087, 0x0a2a" olan Dual Band Wireless-AC 3165 Plus Bluetooth kartımda sorunsuz bağlantı yapıyorum fakat bluetooth kulaklık ile ilgili çok ciddi sıkıntı var. Wifi bağlıyken kulaklık sesinde droplar oluyor ve asla birşey dinleyemiyorsun
Çok araştırdım hatta kextler ile oynayarak bayağı bi riskli şeyler de denedim ama maalesef bi başarı elde edemedim. Benzer problem yaşayan var mı ?
Benzer sorun bende mevcut, yarım metre menzil içerisinde çalışıyor çıktığım gibi müzik kopuyor, menzile girer girmez geliyor garip bir sorun.Aynı karrtın plus olmayından var bende airpodsumda aynı şeyi yaşıyorum.
intel bluetooth için kullanılan iki kextten injector olanı pasifleştirip deneyin. En güncel kextleri kullanın wifi dahil. Ayrıca intel için bu sorunların olması şuan normal hala geliştiriliyor.Merhaba cihaz kimliği "0x8087, 0x0a2a" olan Dual Band Wireless-AC 3165 Plus Bluetooth kartımda sorunsuz bağlantı yapıyorum fakat bluetooth kulaklık ile ilgili çok ciddi sıkıntı var. Wifi bağlıyken kulaklık sesinde droplar oluyor ve asla birşey dinleyemiyorsun
Çok araştırdım hatta kextler ile oynayarak bayağı bi riskli şeyler de denedim ama maalesef bi başarı elde edemedim. Benzer problem yaşayan var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 40959boyle oluyor wifi airdrop sorunsuz calısıyor ama bluetooth acılmıyor bile
İmzanızdaki İntel kartla mı Airdrop çalışıyor?boyle oluyor wifi airdrop sorunsuz calısıyor ama bluetooth acılmıyor bile
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.