Merhabalar Wi-Fi kart almayı düşünüyorum ve internette böyle bir Wi-Fi kartı ile karşılaştım bu kart hackintosh ile uyumlumudur ? Intel AX200NGW Wi-Fi 6 Bluetooth 5.1 Network Kartı @Ediko
Yada Router alıp wlan kablosu ile laptopa bağlamak mantıklımı ?
Bunun için üretici firma ile iletişime geçmen gerekebilir. Nasıl bakılacağını bilmiyorum. Whitelist senin üretici firman tarafından belirlenmiş kartlar harici Wi-Fi kartlarının cihaza takılmasının engellenmesi. Takarsan bilgisayar açılmaz. Ama aynı zamanda Lenovo supporttan seri numaranı aratarak cihazının driverlarından kablosuza gelip oradaki kartların SS'ini atabilirsin buraya.
Evet çalışacaktır. Ancak bazı apple servislerinde sorun yaşayabilirsin belki. AirDrop kullanamayacaksın. Monterey desteği var. Yine de Lenovo temsilcisinden doğrulaman daha iyi olur whitelist yoksa daha başka kartlara yönelebilirsin.
İntel kartı macOS tarafından resmi olarak desteklenmiyor. Bir takım çinli dahi geliştirici hazırladıkları driver (Kext) ile çalıştırmayı başarmış. Ancak AirDrop şu an çalışmıyor maalesef. Bunun için apple tarafından desteklenen bir Wi-Fi kartı almalısın.
Şöyle bir sıkıntı var uyumluluk lenovo ile görüştüm bana geri dönüş yapacaklarını söylediler bu konu hakkında sonra tabi geri dönmediler bu yüzden Wi-Fi kart alsam çalışacakmı bilmiyorum…
Şöyle bir sıkıntı var uyumluluk lenovo ile görüştüm bana geri dönüş yapacaklarını söylediler bu konu hakkında sonra tabi geri dönmediler bu yüzden Wi-Fi kart alsam çalışacakmı bilmiyorum…
Lenovo sitesinde iki model uyumlu görünüyor benim ürünümde ancak bios da Broadcom için bir engel yok. Gerekli kext lerle tüm servisler aktif çalıştırabilirsiniz.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.