Dediklerini yaptım böyle çıktıSMBios değiştirmeyin. -no_compat_check deneyin.
Usb 2.0 port kullanın.
Misc/Security/SucureBootModel/Disable olsun.
Böyle yaptım ayarlarıSMBios sorunu.
-no_compat_check sonrası NVRam Reset yapıldı ve bu sonuç alınıyorsa boot komutu bir şekilde algılanmıyor demektir.
Sonoma uyumlu bir SMbios ile bir daha denemek gerekir. Yine NVRam Reset ile.
Bir de Wifi ve Bluetooth için kext varsa pasifleştirip denemek lazım.
Hocam ben online dışında düzenleyemedim. Mümkünse config dosyama bakabilir misiniz?OpenCore Configurator Online ile yapmayın değişikliği. Son destek 0.8.0 Çok güvenilir değil.
-lilubetaall gereksiz debug=0x100 ve keepsyms=1 ekleyin.
MBP14.3 yerine MBP15.1 ve üzeri seçim daha garanti olur bence ve -no_compat_check ihtiyacı olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 53305
Ve en önemlisi EFI güncel olsun (Kext Driver OpenCore.efi)
Sizin configi denedimbununla denermisiniz
bu configi mi atarmısınızDediklerini yaptım böyle çıktı
Anladım, attığın config ilk konu başındaki gibi orijinali attım. Yani tamamını yapmak lazım sanırım. Eğer mümkünse birinci mesajdan beri @strangerone nin dediklerin uygulayıp atarsanız çok memnun olurumen son attığınıza Strangerone hocamın söylediklerin ekledim
bu configi mi atarmısınız
Burada kaldıbekleyin ilk dediklerinide ekleyeceğim
bununla deneyin
Bir önceki mesajımdaki gibi hata ekranı ile karşılaşıyorumBaşlatmadan önce mutlaka NVRam Reset yapın.
drive.google.com
NVRam Reset bunu yapmama rağmen hangi EFİ yüklersem yükleyeyim böyle çıkmaya başladı.Aynı mesajı almışsanız NVRam Reset yapmamışsınız demektir. Gördüğünüz gibi Itlwm.kext pasif durumda. Onunla ilgili mesaj almanız başka türlü olası değil.
Bu EFI klasörünü siz mi hazırladınız? UsbPorts.kext eğer sizin sisteminize ait değilse hata verir.
Ekli dosyayı görüntüle 53331
Ekli EFI ile de deneyebilirsiniz.
Inspiron 7577 SONOMA.zip
drive.google.com
Orijinal config bile şimdi açılmıyor. Reset NVRAM çıkıyor başka da birşey gelmiyor artık. @strangeroneHocam ben online dışında düzenleyemedim. Mümkünse config dosyama bakabilir misiniz?
Bu soruya yanıt yine yok. Ne yapılmasını bekliyorsunuz? Devamlı eklediğiniz config pisti değiştirmek sorunu çözmez ki.Bu EFI klasörünü siz mi hazırladınız? UsbPorts.kext eğer sizin sisteminize ait değilse hata verir.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.