burada nereye yazmaya çalışıyor ve yazamıyor acaba?Bekledim ama ilerlemiyor burada kaldı.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
okbu config ile dener misin fakat biraz bekle sonuçta usbden boot ediyorsun biraz uzun sürebilir boot etmesi

Ayrıca bu cihaz en çok kurulum yapılan cihazların başında geliyor.... forum zengin...
3 yillik laptop’imda vmware ile hackintosh kullaniyordum. Gecen SSD hediye geldi. Ona yuklemek istedim. 500Gb cok olur deyip 2 partition’a boldum. Vmware’de sorun olmuyor tabii. Ever farkli diskte olacaklar.windows yanına olmaz. windows başka diskte ise sorun olmaz. Diğer diske UEFI kuracaksanız biostan ayarlayın. Disk APFS GUID olmalı.
Diski APFS ayarladigimizda GUID oluyor degilmi? Partition programinda GUID yazmiyor.windows yanına olmaz. windows başka diskte ise sorun olmaz. Diğer diske UEFI kuracaksanız biostan ayarlayın. Disk APFS GUID olmalı.
Burda sorun yok kurulum aşamasında nasıl bir sorun var.
Konunun baslangicinda yazmistim. Baska bir imaj ile kurulumda belli bir noktaya kadar gelmistim. Onun icin konuyu acmistim. Daha sonra Salazar arkadas imaj farkli dedi. Burdaki imaji tekrar yukledim ama boot asamasini gecemedik.Burda sorun yok kurulum aşamasında nasıl bir sorun var.
Tamam oyle deneyeyim.ordan yapmayacaksın. macOS boot olup kurulum ekranında disk utility var onunla yapacaksın.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.