Merhaba,
Daha evvel başlıkta konu olan kext adına bir kaç araştırmalar yapmıştım.
Bir sorunu vardı. Sorun: İleri Düzey -> Donanım Üzerinde bir kaç ayarı yapmadan internet bağlantısı gelmiyordu.
Tek sefer yapınca sorun olmuyordu. Ancak Fenvi T919 kartı takana kadar.
Wifi üzerinden internet bağlantım sorunsuz devam ediyor hatta, manuel olarak ethernet kartının tekrar donanım üzerinden default ayar sonrasında tekrar yeni ayarları yapınca internet geliyor şayet sürekli yapmaktan sıkıldım.
Keza Kablolu bağlantı ile kablosuz bağlantı üzerinde hız olayı devasa.
Fenvi t919 kartını wifi için almadım AirDrop benim için önemliydi.
Şimdi Sorum şu:
Araştırdım ancak ulaşamadım daha evvel araştırma yaparken ilgili ethernetin kext üzerinde Mac adresini vs düzenleyip belirtmek gerekiyor muş.
Sonrasında bu problemin ortadan kalkacağına ve sorunsuz çalışacağını okudum gibi ama bir türlü bu konuyu bulamadım
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
Daha evvel başlıkta konu olan kext adına bir kaç araştırmalar yapmıştım.
Bir sorunu vardı. Sorun: İleri Düzey -> Donanım Üzerinde bir kaç ayarı yapmadan internet bağlantısı gelmiyordu.
Tek sefer yapınca sorun olmuyordu. Ancak Fenvi T919 kartı takana kadar.
Wifi üzerinden internet bağlantım sorunsuz devam ediyor hatta, manuel olarak ethernet kartının tekrar donanım üzerinden default ayar sonrasında tekrar yeni ayarları yapınca internet geliyor şayet sürekli yapmaktan sıkıldım.
Keza Kablolu bağlantı ile kablosuz bağlantı üzerinde hız olayı devasa.
Fenvi t919 kartını wifi için almadım AirDrop benim için önemliydi.
Şimdi Sorum şu:
Araştırdım ancak ulaşamadım daha evvel araştırma yaparken ilgili ethernetin kext üzerinde Mac adresini vs düzenleyip belirtmek gerekiyor muş.
Sonrasında bu problemin ortadan kalkacağına ve sorunsuz çalışacağını okudum gibi ama bir türlü bu konuyu bulamadım
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.