Hackintosh kurmayı istiyorum.Oyun amaçlı mı yoksa iş amaçlı bir bilgisayar mı istiyorsunuz yoksa karışık mı?
Biraz daha beklerseniz bu yıl m1x gelicek inş. 32 64 seçeneği gelicek.Emulator calıştırmak için çok fazla RAM gücü gerekiyor yüzden normal laptop alıp hackintosh kurmayı düşünüyorum.
Doğru fakat aynı özelliklerde Mac lerin fiyatları çok uçuk oluyor.Biraz daha beklerseniz bu yıl m1x gelicek inş. 32 64 seçeneği gelicek.
Monster huma yı çok beğendim bende, eğer 11. Nesil işlemcilere grafik desteği gelirse onu almayı düşünüyorum.Tabi 32 ve 64GB Ram imkanları M1 Maclerde yok. Bu durumda 10.nesil i7 işlemcili 6 çekirdek 12 iş parçacıklı bir cihaz olabilir. Sonuç olarak şu an Hackintosha yöneldik. Diğer arkadaşların başka tavsiyesi var mı bilmiyorum.
peki 10. Nesil destekliyor mu?Apple yeni macleri tanıttığında zaten ikiside belli olur hem yeni M* işlemcili maclerin fiyatı hemde intel 11.nesil kullanıp kullanmayacağı. Ben açıkçası kullanmayacağını düşünüyorum tekrar 9.nesil intel işlemcili çıkaracak çünkü Apple'ın satış şekli böyle. Bir süre sonra insanlar neden eski nesil mac almak zorunda kalayım diyip apple işlemcili olanı almayı düşünmeye başlayacak.
Evet 10 nesil desteği var.peki 10. Nesil destekliyor mu?
Macbook haricinde önerdiğiniz laptop var mı, Hackintosh kurabileceğim?Evet 10 nesil desteği var.
Macbook haricinde önerdiğiniz laptop var mı, Hackintosh kurabileceğim?
Ekran kartı olarak neye bakmam gerekiyor, Nvidiaların hiçbiri çalışmıyor sanırım.10750H işlemciye sahip laptopları araştırabilirsiniz. Çünkü piyasada çok fazla işlemciye sahip laptop var iş için olsun oyun için olsun. En iyisi siz kendi amaçlarınız için bir araştırma yapın ardından biz uyumlu olup olmayacağını söyleyelim.
uhd 630 var galiba içinde. İki ekran kartı. Biri 1650 diğeri UHD 630 diye tahmin ediyorum siz UHD 630 kullanıcaksınız. Ama emülatör için yetersiz kalabilir belki 2 gb olucağından Masaüstü sisteme hackintosh kurmak daha mantıklı bu iş için UHD 630 yetermi orasını bilmiyorum.Ekran kartı olarak neye bakmam gerekiyor, Nvidiaların hiçbiri çalışmıyor sanırım.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.