Bu kısmı anlayamadım. Kurulumu yapılmamış bir sistem üzerinde neyi değiştirmeye çalışıyoruz?
Grafiklerin yavaş olduğunu nasıl anladınız?
Tamam siz önce yazdığınız gibi kurulumu yapın. Sonrasındaki sorunlar çözülür.
Bu kısmı anlayamadım. Kurulumu yapılmamış bir sistem üzerinde neyi değiştirmeye çalışıyoruz?
Grafiklerin yavaş olduğunu nasıl anladınız?
Tamam siz önce yazdığınız gibi kurulumu yapın. Sonrasındaki sorunlar çözülür.
Bu mac hakkında kısmı setup sırasında ulaşılamıyor sadece kurulduktan sonra geliyor. Grafiklerin yavaş olduğunu fare nin ve animasyonların 5 fps - 10 fps gibi hissettiriyordu ve backlight kapalı olduğu sırada daha hızlı çalışıyordu sistem o şekilde farkettim.
hocam kusura bakmayın biraz geç oldu kuruldu ekran kartım hd 520 olarak gözüküyor lakin 4mb vram
bu mac hakkında durumu
Ekran kartı yamalarını deneyeceksiniz. Ve kullanıyorsanız -ifgxvesa boot komutu kaldırılacak.
Bu arada Catalina ile neden vakit kaybediyorsunuz? Ventura kurulur o sisteme.
bu sorunlarla çok işkence çekmemek için catalina kurup ordan venturaya upgrade edeceğim
Hocam tekrardan merhaba ben sorunu hala çözemedim ancak şunu farkettim şimdi logo geldiği zaman backlight gidiyor ardından ışık tuttuğum zaman şunu gördüm sistem apple logosunda kalmış ne login ekranı geliyor ne başka bir şey
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.