sebebi nedir veya uyumlu olan ekran kartı hangisiEkran kartınız hiç bir Mac sürümü ile uyumlu değil.
Ekran kartınız bu haliyle sorun yaratır. Sorun yaratır diyorum Çin malı Rx580'ler Mac uyumlu değildir. Uyumlu bir RX570 bios ile flashlamak gerekir.YÜKLENEBİLİRMİ KARDEŞİM?
Ancak ekran kartı uyumlu olmasa da boot edebilmelisiniz aslında.iki gündür uğraşıyordum bi türlü boot edemiyordum zaten,şimdi kafam rahat
Ekli uygulama ile Windows üzerinde sisteminize uyumlu EFI hazırlamanız mümkün.boot edrken elma çıkıyo ama gri ekranda
Evet doğru. Monterey kuruyorsanız zaten EFI bölüntüsünü görürsünüz. Diğer sürümlerde ise bu defa sayfanın tamamını okusanız EFI görüntülenme yöntemini görürsünüz.asla görünmüyor,bu görünecek ki içine EFI atalım dimi ama
Ekran kartı nedir?ve dediğin gibi ekran kartını tanımıyor,
Evet değil. Rx570 ile flaşlamak gerekiyor. Aslında flaşma yöntemini nette bulabilirsiniz. Gerekli bios da dahil olmak üzere.Çin malı Rx580'ler Mac uyumlu değildir.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.