drive.google.com
Abartma artıktamamdır.
tamamdır.
Bununla test edeceklerin: 1- kamera, 2-uyku (Kapağı indireceksin ve bekleyeceksin. Uykuya geçiyor mu? Uyku moduna geçtikten sonra bir 5-6 sn bekle geri uyanıyor mu uyanmıyor mu? Sonra tekrar indir kapağı ve tekrar uykuya al. Düzgün bir şekilde uyanıyorsa sıra ikinci aşamaya geldi. Üstte apple logosundan uykuyu seçiyorsun ve kapağı indirmeden bekliyorsun. Uyuduğu zaman gene bir 5 sn bekle sonra güç tuşuna basarak uyandır. Ardından tekrar aynı şeyi yap. Problem yoksa uyku da sorunsuz çalışıyor demektir.)
Ekli dosyayı görüntüle 57289
EFI.zip
drive.google.com
Ne yapıyım hocam bunların hepsini ben yaşadım. 3 ayı bir güne sığdırdık şu anAbartma artıkŞu ana kadar her şey mükemmeldi. Ses Senkronize olmazsa ki bu bir olasılık iyi olmaz
![]()
Onu da halledelimustam peki ben bunu artık usb ile boot etmeden harici diskimi takıp onu boot ederek kullanablecek miyim. Birde ses de ne sıkıntısı oldu ki onu deneyeyimmi
Evethee ben harici diski takmadığımda otomatik zaten windows boot edecektir demi
heee bahsettiğiniz ses sorunu açılış sesiyse olmasın ya boşuna uğraşma gerek te yok zaten açılış sesineBoot chime zımbırtısı. Gerek yok. Sessiz daha iyi dedin
Onu da halledelim
Bu dediğimi unutma önce bunu deniyorsuntamamdır.
Bununla test edeceklerin: 1- kamera, 2-uyku (Kapağı indireceksin ve bekleyeceksin. Uykuya geçiyor mu? Uyku moduna geçtikten sonra bir 5-6 sn bekle geri uyanıyor mu uyanmıyor mu? Sonra tekrar indir kapağı ve tekrar uykuya al. Düzgün bir şekilde uyanıyorsa sıra ikinci aşamaya geldi. Üstte apple logosundan uykuyu seçiyorsun ve kapağı indirmeden bekliyorsun. Uyuduğu zaman gene bir 5 sn bekle sonra güç tuşuna basarak uyandır. Ardından tekrar aynı şeyi yap. Problem yoksa uyku da sorunsuz çalışıyor demektir.)
Ekli dosyayı görüntüle 57289
EFI.zip
drive.google.com
Şuan mac açılıyor, açılınca deneyip size dönüş yapıcamgeç mace
windows ile işimiz bu kadardı
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.