Montereyde sorunsuz çalışan efi'm ile ventura beta 9 u denemeye kadar verdim.USB portları,boot bluetooth her şey sorunsuz çalışıyor.Wifi için Openİntel den Ventura olan kext'i efiye dahil ettim.Şuan için tek sorun GPU 7mb olarak algılanması ve efektlerin saydamlığın çalışmaması.Bunun için ne deneyebilirim çünkü efi'm montereyde sorunsuz çalışıyor.
EFI : EFI
Ana mesajı editleyemedim için buraya yazıyorum:
Hackintool ile intel framebuffer yaması yaptığım zaman ekran kartı ~2gb olarak çalışıyor animasyonlar efektler her şey düzgün bir hale geliyor fakat bu seferse backlight fix bozuluyor işletim sistemi boot oldugunda siyah ekrana düşüyorum ve ekran ışıklarının gelmesi için güç tuşuna 2-3 kez basıyor yada laptopun ekranı kapat aç yaparak ekranı uyandırabiliyorum.
EFI : EFI
Ana mesajı editleyemedim için buraya yazıyorum:
Hackintool ile intel framebuffer yaması yaptığım zaman ekran kartı ~2gb olarak çalışıyor animasyonlar efektler her şey düzgün bir hale geliyor fakat bu seferse backlight fix bozuluyor işletim sistemi boot oldugunda siyah ekrana düşüyorum ve ekran ışıklarının gelmesi için güç tuşuna 2-3 kez basıyor yada laptopun ekranı kapat aç yaparak ekranı uyandırabiliyorum.
Ekli dosyalar
-
40.5 KB Görüntüleme: 385
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Monster Abra A5 v10.3
- İşlemci Modeli
- Intel İ7-7700HQ
- Grafik Kartı
- HD Graphics 630 & Nvidia 1050ti