MSI X-570A Pro AM, Ryzen 7 3700x 4, RX5700 XT Hackintosh Uyumu

yeg

APPRENTICE
10 Eyl 2020
2
2
21
Merhaba arkadaşlar,

Sistemim aşağıdaki gibidir, bu sisteme catalina kurabiliyor muyum? Şuanda Lisanslı Windows 10 Pro yüklü ancak ben MacOS'ta yüklemek istiyorum, bu konuda bilgisi olan, yardımcı olabilecek var mıdır? Bu 4 linkten hangisini indirmeliyim, ve var olan windows'u silmeden MacOS'u ikinci OS olarak kullanabiliyor muyum?
Şimdiden teşekkürler,

Sistem:
AMD Ryzen 7 3700x
MSI X-570A Pro AM4
MSI RX5700 XT
XPG 16 GB DDR4
Hi-Level 512GB NVMe M2 - SSD
WD 1TB - HDD
Tp-link ac600 archer t2u nano kullanıyorum.

• Like
Tepkiler: mehmetyuksel

mehmetyuksel

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
22 Ocak 2020
7,887
2,864
4,401
Merhaba arkadaşlar,

Sistemim aşağıdaki gibidir, bu sisteme catalina kurabiliyor muyum? Şuanda Lisanslı Windows 10 Pro yüklü ancak ben MacOS'ta yüklemek istiyorum, bu konuda bilgisi olan, yardımcı olabilecek var mıdır? Bu 4 linkten hangisini indirmeliyim, ve var olan windows'u silmeden MacOS'u ikinci OS olarak kullanabiliyor muyum?
Şimdiden teşekkürler,

Sistem:
AMD Ryzen 7 3700x
MSI X-570A Pro AM4
MSI RX5700 XT
XPG 16 GB DDR4
Hi-Level 512GB NVMe M2 - SSD
WD 1TB - HDD
Tp-link ac600 archer t2u nano kullanıyorum.
Merhabalar öncelikle bu konu altında destek vermek karmaşıklığa yol açıyor. Uyumlu donanımlar forumunda konu açsanız daha güzel olurdu. Wifi dahil herşey çalışabilir ama tek DİSK’in varsa ve Windows silmekte istemiyorsan Catalina kuramazsın diğer sürümleri denersin ama iki disk varsa sorun olmaz ayrıca önce Catalina kurup sonra Windows kurabilirsin

BootLoader
OpenCore 0.7.5
Laptop Modeli
HP 6MQ75EAQ ProBook 450 G6
Anakart Modeli
From Big Sur 11.2.2 to Monterey 12.0.1 (By KaoS from Osxinfo)
İşlemci Modeli
i7-8565U
Grafik Kartı
Intel UHD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC236
Ağ Aygıtları
Intel® Wireless-AC 9560 (Native with AirportItlwm)
Disk ve RAM
8GB 2400 Mhz Ram, ADATA 240GB SU650 Sata3 2.5" SSD (macOS Big Sur)+Samsung PM981A 256GB( Win10)
  • Like
Tepkiler: yeg

yeg

APPRENTICE
10 Eyl 2020
2
2
21
Merhabalar öncelikle bu konu altında destek vermek karmaşıklığa yol açıyor. Uyumlu donanımlar forumunda konu açsanız daha güzel olurdu. Wifi dahil herşey çalışabilir ama tek DİSK’in varsa ve Windows silmekte istemiyorsan Catalina kuramazsın diğer sürümleri denersin ama iki disk varsa sorun olmaz ayrıca önce Catalina kurup sonra Windows kurabilirsin
Öncelikle cevap için teşekkürler, İki diskim var ama 1'i HDD diğeri SSD, SSD'ye kurmak istiyorum. Windowsta orada yüklü olduğundan sanırım sorun yaratacaktır.
Rica etsem, MacOS Catalina'yı indirip,yüklemek ve ayarlamaları yapmak için hangi aşamaları takip etmeliyim konusunda yardımcı olabilir misiniz?Windows'u tamamen silebilirim. Konu ilk postunda hangilerini indirmem ve ne yapmam gerektiği biraz kafamı karıştırdı.
Şimdiden Teşekkürler, Sağlıcakla kalın.

• Like
Tepkiler: mehmetyuksel

mehmetyuksel

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
22 Ocak 2020
7,887
2,864
4,401
Öncelikle cevap için teşekkürler, İki diskim var ama 1'i HDD diğeri SSD, SSD'ye kurmak istiyorum. Windowsta orada yüklü olduğundan sanırım sorun yaratacaktır.
Rica etsem, MacOS Catalina'yı indirip,yüklemek ve ayarlamaları yapmak için hangi aşamaları takip etmeliyim konusunda yardımcı olabilir misiniz?Windows'u tamamen silebilirim. Konu ilk postunda hangilerini indirmem ve ne yapmam gerektiği biraz kafamı karıştırdı.
Şimdiden Teşekkürler, Sağlıcakla kalın.
Bu konudaki ilk mesajda verilen açıklamaları okuyalım. Bazı linkler verilmiş olmalı ve raw uzantılı 10.15.x raw uzantılı dosyayı sunucudan indirip elenabetcher adlı programla usb 2 özelllkli bir flaşa yazdırın. Konuda izah edildiği gibi olan bios ayarlarını yapın. Hangi diske kuracaksanız karar verin yedek alın. Bunları yaptıktan sonra amd sistemler için nasıl kurulum yapılacağı ile ilgili bir kısım var o kısımı inceleyin.

BootLoader
OpenCore 0.7.5
Laptop Modeli
HP 6MQ75EAQ ProBook 450 G6
Anakart Modeli
From Big Sur 11.2.2 to Monterey 12.0.1 (By KaoS from Osxinfo)
İşlemci Modeli
i7-8565U
Grafik Kartı
Intel UHD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC236
Ağ Aygıtları
Intel® Wireless-AC 9560 (Native with AirportItlwm)
Disk ve RAM
8GB 2400 Mhz Ram, ADATA 240GB SU650 Sata3 2.5" SSD (macOS Big Sur)+Samsung PM981A 256GB( Win10)
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler