Dediğiniz şeySIP kapalı değil.
0x308 ile bir deneyin.
OlmadıHayır.
csr-active-config değeri 03080000 olacak. Ve NVRam reset. Sonrasında Recovery ;
csrutil disable
csrutil authenticated-root disable
Ve HDA yaması yapacaksanız Setting/HDA seçili olacak.
FF0F0000Olmayan nedir? SIP tamamen disable oldu mu?
Yaptım hocam bu adımı ama yine pasif yama kısmıAmfiPass.kexti pasifleştirip deneyin. amfi=0x80 yeter. NVRam Reset ile.
Herşeyi seçtim pasif yine çok oynadım p seçeneklerle ama yine aynıTamam yine aynı şekilde o da seçili olmalı. Varsayılan olarak ne yapacaksanız ayarlardan seçmeniz gerekir.
Buradaki adımları birebir uyguladımHerşeyi Chris1111'in anlattığı gibi mi yapıyorsunuz?
![]()
Wireless-USB-Big-Sur-Adapter/Usage-macOS-Tahoe.md at master · chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter
Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Packages for macOS - chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adaptergithub.com
Bande diyor ama bu siteye hiç kaydolmadım belki girmişimdir ama ban yiyecek birşey olmadı ki3.1.4 sürümde bir sorun olabilir kaldırıp bir önceki sürümle deneyin.
Gerçi deneyenler uygulamanın yazılımcısına geri dönüşlerinde hata bildirimi yapmamışlar.
İsterseniz konuyu kaynağındaki mesajlardan takip edin.
![]()
OCLP-Mod Release/Issue/Discussion
Well,this is author of OCLP-Mod. Github: https://github.com/laobamac/OCLP-Mod You can share your advice/issues or communicate with others in this topic.www.insanelymac.com
Orda işler öyle yürümez. 2010 yılında üye olabilmek için Bilgisayar ve Mac konusunda yaklaşık 50 soruyu yanıtlamam gerekti. Yeni üye alımında da vardır takip edilen bir yol. Her konunun altına kafanıza göre soru ekleyemezsiniz. Önce mesaj sayınız belirli bir sayıya ulaşmalı. Nasıl bir yol takip etmişseniz "Bu siteyi görüntüleme izniniz yok." uyarısını almışsınız.Sorunumu soramadım maalesef
Banlama için yazmadım hocamOrda işler öyle yürümez. 2010 yılında üye olabilmek için Bilgisayar ve Mac konusunda yaklaşık 50 soruyu yanıtlamam gerekti. Yeni üye alımında da vardır takip edilen bir yol. Her konunun altına kafanıza göre soru ekleyemezsiniz. Önce mesaj sayınız belirli bir sayıya ulaşmalı. Nasıl bir yol takip etmişseniz "Bu siteyi görüntüleme izniniz yok." uyarısını almışsınız.
Siz sadece eklediğim konuyu inceleyeceksiniz. Aynı sorunu yaşayanlar vardır mutlaka. Onlar nasıl çözmüşlerse siz de öyle çözeceksiniz.
Banlanma nedenini de bana sormayın. Ben bilemem.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.