Bilgisayarımın saatini otomatik ayarlamaya seçince 1 saat geri oluyor Manuel ayarlıyorum ama her seferinde İnternet sitelerine girerken tarih saat yanlış hatasi alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
Evet alıyorum galiba o yuzden apple id connection failed hatasi veriyor app strounda ayni zamanda İnternet sitelerine bile girmiyor
Macbook air 2010 late ssd yi resetledim yaninda verilen usb den 10.6.8 kurdum üst surumlerine geçemiyorum hata veriyor sürekli internetten imaj indirdim bu dosya sistemi hatalı uyarısı veriyor bir türlü guncelleyemedim
Güncelliğini yitirmiş işletim sistemlerini çalıştırmanın sinir bozucu kısımlarından birine hoş geldiniz.
El Capitan ve daha eski Mac OS X'te 2021 yılı sonundan itibaren güvenlik sertifikası sorunu yaşanmaktadır.
Bu durum da hala El Capitan'ı veya 10.12.1'den önceki herhangi bir Mac OS X sürümünü çalıştırıyorsanız, bazı popüler güvenlik sertifikalarıyla ilgili sorunlarla karşılaşacaksınız demektir.
Bu sertifikanın geçerlilik süresinin sona ermesi herhangi bir sitenin yüklenmesinin reddedilmesine neden olur.
Korkarım aldığınız hata bu yüzden.
Geniş bilgi için:
https://www.reddit.com/r/mac/comments/pym31w
If you’re still running El Capitan, or any version of Mac OS X prior to 10.12.1, then you’re about to run into problems with some popular security certificates. The reason, explained in…
İşte sorunumda o İnternet recovery ile shift cmd alt r yapıyorum high sierrayi buluyor yükseltmek istiyorum giris istiyor sonra apple id hatasi veriyor bu sefer de
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.