Hocam biostan kesmeyi buldumEvet kasa ile bağlantısını keseceksiniz. Bu ayrı disklere kurulumda en sağlıklı yöntem olur.
Olur. Hiç Kesmesenizde olur. Bu durum kurulum için bir engel değil. Fakat ayrı disklere normal kurulumda boot dosyaları değişebiliyor ve sonrasında olası boot sorunlarını minumuma indirmek için bu yöntemi önerdim.Oradan çeksem olmaz mı
Hocam dondu bekledmOlur. Hiç Kesmesenizde olur. Bu durum kurulum için bir engel değil. Fakat ayrı disklere normal kurulumda boot dosyaları değişebiliyor ve sonrasında olası boot sorunlarını minumuma indirmek için bu yöntemi önerdim.
Teşşekür ederim siteniz iyi ki varOpencore olan USB bellleği birinci sıraya alın, UEFI mod açık olsun ve kurulum ekranına geçin.
Abi atamıyorum büyük sorunlarla karşılaştık diyorBios ekranlarınızın görsellerini paylaşın.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.