Kusura bakmayın startup bir şirkette çalıştığım için bazen sabah akşam yoğun olduğumuz için problemle fazla yoğunlaşamıyorum.Diskin PM981 olarak görünüyor. Şu çözümü dene.
Olmazda dediğim gibi üretici sitesine gitmeli Ubuntu için güncelleme dosyası olup olmadığını kontrol etmeli, yoksa Windows kurup windows güncellemesi ni yapıp deneme yapmalısın.![]()
ÇÖZÜM - Samsung PM981 macOS Kurulumu için Olası Öneriler - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Sevgili Arkadaşlar, SAMSUNG PM981 serisi SSD cihazın Hackintosh cihazlarda macOS kurulumu için sorunlu olduğu uzun bir süredir bilinmektedir. Birçok yabancı forumda bu ssd için çözüm önerileri olsa da nihai çözümün değişim olduğu vurgulanmaktadır. Önerilen çözümleri aşağıda özetliyorum...osxinfo.net
Windows 10u yükledim ama pm981 için bir driver yükleme aracı bulamadım. Magican diye bir samsung uygulamasıyla yapılıyor diye okuyup indirdikten sonra firmware update için bir bölüm göremedim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Monster abra v15.2
- Anakart Modeli
- Mobile Intel® HM370 Chipset
- İşlemci Modeli
- i7 9750h
- Grafik Kartı
- 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1650 128-Bit DX12 || intel uhd630
- Ses Kartı Modeli
- Apple ALC269
- Ağ Aygıtları
- Intel® Dual Band Wireless-AC 9560, 2x2 AC + Bluetooth 5.0 M.2 2230 (1,73 Gbps)
- Disk ve RAM
- 500GB Samsung 980 | 256gb Samsung PM981a | 240gb SanDisk ultra2 & 32GB DDR4 Ram 2400MHz