Ses Aygıtları: Creative Sound Blaster Surround 5.1 Pro THX
Disk ve Ram: 256GB SSD & 2x 1+1TB HDD & 16GB DDR4 3000MHz
Sistemim MacOS için uyumlu mu? ve iki HDD yi de hem Windows ortamında hemde MacOS ortamında kullanmam mümkün mü biçimlendirme vs yapmadan(yedeklerim var).
Genel olarak sisteminiz uyumlu görünüyor. 6 Çekirdekli bir işlemci mi Ryzen Pro 4650G ?
Eğer öyleyse ekteki EFI ile ilerleyin. Ryzentosh OpenCore 0.8.8 Core 6
Genel olarak sisteminiz uyumlu görünüyor. 6 Çekirdekli bir işlemci mi Ryzen Pro 4650G ?
Eğer öyleyse ekteki EFI ile ilerleyin. Ryzentosh OpenCore 0.8.8 Core 6
Kurulum yapacaksanız HDD kullanmayın. İşletim sistemini SSD diske yazın. HDD diski depo olarak kullanmak istiyorsanız her iki ortamda da kullanabilirsiniz. Ama diskin formatı ntfs ise bu diske mac ortamında yazamazsınız. hem mac hem linux hem windows ortamında bir diski kullanabilmek için diskin formatını exFAT yapabilirsiniz. Eğer mevcut haliyle yedekleriniz var ve diske mudahale etmek istemiyorsanız Paragon gibi üçüncü taraf yazılımlar kullanabilirsiniz.
Kurulum yapacaksanız HDD kullanmayın. İşletim sistemini SSD diske yazın. HDD diski depo olarak kullanmak istiyorsanız her iki ortamda da kullanabilirsiniz. Ama diskin formatı ntfs ise bu diske mac ortamında yazamazsınız. hem mac hem linux hem windows ortamında bir diski kullanabilmek için diskin formatını exFAT yapabilirsiniz. Eğer mevcut haliyle yedekleriniz var ve diske mudahale etmek istemiyorsanız Paragon gibi üçüncü taraf yazılımlar kullanabilirsiniz.
Diskler NTFS Windows ortamında aktif kullandığım diskler. İçindeki verilerim değerli o yüzden hiç dokunmayacağım hatta kurulum yaparken diskleri sökeceğim önceki kurulumumda yüklü verimi kaybettim çünkü Sadece okumam yeterli verileri zaten dual boot olarak SSD ye kuracağım yazdırma işim olursa Windows'a geçer yazarım sıkıntı yok. Hangi sürümü kurmanı tavsiye edersiniz?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.