Klavye tacpad çalıştı süpersiniz. Ama ekran parlaklığı çalışmıyor şimdi. Birde asus n10 gitgubtaki v17 driveri kurunca hata veriyor.
ACPI içindekileri tek tek denedim klavye ve tacpad çalışmasını engelleyen SSDT-XOSİ.aml dosyası onun silince çalışıyor
Birde maus sanki milisaniyelik takılıyor.
一个用于在 macOS 上平滑你的鼠标滚动效果或单独设置滚动方向的小工具, 让你的滚轮爽如触控板 | A lightweight tool used to smooth scrolling and set scroll direction independently for your mouse on macOS - Caldis/Mos
一个用于在 macOS 上平滑你的鼠标滚动效果或单独设置滚动方向的小工具, 让你的滚轮爽如触控板 | A lightweight tool used to smooth scrolling and set scroll direction independently for your mouse on macOS - Caldis/Mos
Değerli arkadaşlar uzun zaman önce sene galiba 2009 falandı pc ye mac kurma maceram başladı. İlk önceleri iphoneyardim diye bir forum vardı baya aktiftik oralarda, sonraları hackinthos için masa üstü pc topladım 2010 yılında, baya kullanadım halen duruyor o pc. Sonra birkaç laptopta mac...
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.