Tongfang Utility EFI İndirme Sorunu

tahaturk

APPRENTICE
21 Nis 2020
68
20
21
İstanbul, Türkiye
Merhabalar değerli arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Monster Abra A5 V15.2 cihazıma sıfırdan MacOS 12 Mountry kurmak istiyorum. Tongfang Utility aracını kullanarak EFI oluşturuyordum normalde ancak, şimdi aracın, Intel sürücülerini indirme kısmında takılıyorum. Intel Wifi ve Bluetooth sürücülerini indiremediği için de, sonraki adımlara ilerleyemiyorum. Windows 11 ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba diyerek diğer bölümümde kurulu olan Windows 10 işletim sistemine geçtim ancak bir değişiklik olmadı, indirme işlemi aşağıdaki ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere %0'da kalıyor. Bu sorun için yapabileceğim bir şey var mı?

Ekli dosyalar

alsdk98

APPRENTICE
8 Ağu 2020
66
18
21
Merhabalar değerli arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Monster Abra A5 V15.2 cihazıma sıfırdan MacOS 12 Mountry kurmak istiyorum. Tongfang Utility aracını kullanarak EFI oluşturuyordum normalde ancak, şimdi aracın, Intel sürücülerini indirme kısmında takılıyorum. Intel Wifi ve Bluetooth sürücülerini indiremediği için de, sonraki adımlara ilerleyemiyorum. Windows 11 ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba diyerek diğer bölümümde kurulu olan Windows 10 işletim sistemine geçtim ancak bir değişiklik olmadı, indirme işlemi aşağıdaki ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere %0'da kalıyor. Bu sorun için yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam wifi ve bluetooth driverlarını indirmemişsin onları indirirsen efi oluşturur ve indirir remote avabile versions kısmına gelip driver seç indir ve sonra efi oluşturmaya geç olacaktır

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Gigabyte H510M H
İşlemci Modeli
Intel Core i5-10400F
Grafik Kartı
AMD Radeon Sapphire RX 580 Nitro 4GB
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC897
Ağ Aygıtları
ETH: Realtek® GbE LAN çip (10/100/1000 Mbit) / wifi: ??
Disk ve RAM
Western Digital Blue SN550 / KINGSTON HYPERX 3200Mhz DDR4 16GB

alsdk98

APPRENTICE
8 Ağu 2020
66
18
21
Merhaba, sorun da tam olarak burada. Bluetooth ve WiFi sürücülerini indir dediğimde 0'da kalıyor.
O zaman sol alt kısımda ayarlar kısmı var oraya gelip indirme kaynağını değiştirirseniz düzelir indirme kaynaklarını deneyin biri mutlaka çalışacaktır

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Gigabyte H510M H
İşlemci Modeli
Intel Core i5-10400F
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC897
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM

tahaturk

APPRENTICE
21 Nis 2020
68
20
21
İstanbul, Türkiye
Merhaba, indirme kaynağını da birkaç kere değiştirmiştim. Hiçbir şekilde indiremiyorum. Önceki bir sürümü bulabilirsem belki bu problemi çıkarmaz.

alsdk98

APPRENTICE
8 Ağu 2020
66
18
21
Merhaba, indirme kaynağını da birkaç kere değiştirmiştim. Hiçbir şekilde indiremiyorum. Önceki bir sürümü bulabilirsem belki bu problemi çıkarmaz.
Bende program çalışıyor w11 de sorunsuz kullanıyorum
Bende program çalışıyor w11 de sorunsuz kullanıyorum

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Gigabyte H510M H
İşlemci Modeli
Intel Core i5-10400F
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC897
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM

Profhi

PADAVAN
10 Şub 2020
121
32
71
Aynı sistemi kullanıyoruz bende şimdi onu indirdim dediğin gibi olmuyordu. 4.10 sürümünü indirme 4.0.9 sürümünü indir kur düzeliyor :)

Laptop Modeli
Monster Abra A5 15.2, i7-9750H
İşlemci Modeli
i7-9750H
Grafik Kartı
GTX 1650
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler