Evet imzadaki sistem
config dosyamı paylaşıyorum. RestrictEvents.kext kullanmıyorum.
config dosyamı paylaşıyorum. RestrictEvents.kext kullanmıyorum.
Ekli dosyalar
-
31.2 KB Görüntüleme: 55
Kaldırdım öncekileri, şimdi dummy.kext oluşturdum ekledim ve USB çalıştı. Teşekkürler.Usb eşleme doğru yapılmamış görünüyor.
Kullanılan kextleri kaldırıp yeniden deneyin.
Boot komutları arasına ekleyin.revpatch=sbvmm bunu nereye ekleceğim.
Çalışmayacak ancak çalıştırmak için farklı yöntemleri daha önce yazdım.ses çalışmadı sadece.
Ekran kartını tanıyıp tanımadığını kontrol edin. Ben i3 7100 ile akıcı kullanıyorum sizin işlemcinizle daha iyi olmalı.Sanki biraz da kasıyor gibi
Açılmamasının nedeni FileVault. Kapalı olduğundan sistem açılmayacak ve o ekranda neredeyse 1 saat beklemeniz gerekecek. Dolayısıyla sistemde Filevault kapatmanız gerekir.ama giriş ekranında şifreyi doğru girmeme rağmen sistem açılmadı,
Denediniz mi?Ya da config.plistte apfs jumpstart'ı devre dışı bırakmak ve apfs_aligned.efi'yi yüklemek de sistemi açıp FileVault kapatmak için geçici bir çözümdür.
Sonunda seçim sizin.Sonrasında dahili hoparlör çalışır umuduyla Mykextinstaller ile AppleHDA.kext den sonra sistem apple logosunda kaldı.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.