Merhaba,
osxinfo.net
Yukarıdaki konuda daha önce Monterey kurulumunda sorun yaşamış ve Yusuf bey sayesinde çözüme kavuşturmuştum.( Hala ethernet bağlantısı kuramıyorum.)
Bugün Ventura'ya güncellemek istedim. Normal bir şekilde kuruldu ancak açıldıktan kısa süre sonra( 10-15sn) reset atıyor. Bu resetleme olayı sürekli olarak devam ediyor. Ayrıca monterey'den kalma ethernet sorunum hala devam ediyor. Ethernet kartım intel I225-V 2.5Gb
Ekte EFI klasörümü iletiyorum. Öncelikle Ventura güncellemesi sonrası reset sorunumu nasıl çözebilirim? Sonrasında ise ethernet ile nasıl bağlanabilirim?
Teşekkürler.
Not: Sistem özelliklerim hala aynı ve herhangi bir değişiklik yapmadım donanımsal olarak.
s6.dosya.tc
Güncelleme: Sistemi açabildim ancak wifi ve ethernet kapatmak zorunda kaldım. Sanırım sorun wifi ve ethernet kartlarında. Bunlarla ilgili @montezuma hocam bir yorumunuz var mıdır?
Teşekkürler.
ÇÖZÜLDÜ - ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WIFI - 10850KF - 6800XT Monterey Kurulum Sorunu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Arkadaşlar merhaba, @yusufklncc hocamın Monterey imaj konusundaki Monterey 12.3 versiyonunu ve Yusuf hocanın EFI dosyasını indirip USB ile kuruluma başladım. BIOS için gerekli güncellemeleri ve ayarları yaptım. Sistemim imzamdaki sistemdir. Kuruluma başladıktan kısa süre sonra ekran görüntüsü...
Yukarıdaki konuda daha önce Monterey kurulumunda sorun yaşamış ve Yusuf bey sayesinde çözüme kavuşturmuştum.( Hala ethernet bağlantısı kuramıyorum.)
Bugün Ventura'ya güncellemek istedim. Normal bir şekilde kuruldu ancak açıldıktan kısa süre sonra( 10-15sn) reset atıyor. Bu resetleme olayı sürekli olarak devam ediyor. Ayrıca monterey'den kalma ethernet sorunum hala devam ediyor. Ethernet kartım intel I225-V 2.5Gb
Ekte EFI klasörümü iletiyorum. Öncelikle Ventura güncellemesi sonrası reset sorunumu nasıl çözebilirim? Sonrasında ise ethernet ile nasıl bağlanabilirim?
Teşekkürler.
Not: Sistem özelliklerim hala aynı ve herhangi bir değişiklik yapmadım donanımsal olarak.
EFI.zip dosyasını indir - download
EFI.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Teşekkürler.
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- TUF GAMING Z590-PLUS WIFI
- İşlemci Modeli
- Intel® Core™ i9-10850KF
- Grafik Kartı
- Asrock 6800XT
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC S1200A