Selamlar ben Yuzuru , sistemime Mac OS Big Sur kurdum ve şuan için grafik kartı haricinde her şey çalışıyor fakat grafik kartını tanıtmak için whateverRed (nootedRed) kextini confige tanıttığım anda sistem tam boot edecekken okuyamadığım derecede hızlı bir takım binary kodlarına benzer şeyler akıp bilgisayar yeniden başlıyor , opencore sürümüm düşük sandığımdan opencore sürümümü güncelledim sonrasında nootedred'in GitHub sayfasından lila kext'inin 1.6.4+ olması gerektiğini gördüm ve 1.6.4 ve 1.6.5 ile denedim bir değişiklik olmadı, configten whateverred kextini devre dışı bıraktığım anda tekrardan sistemi boot edebiliyorum bir türlü anlam veremedim lütfen yardımcı olur musunuz ?
Sistem özelliklerim;
CPU: AMD Ryzen 5 3400G
GPU: AMD Vega 11
RAM: 2x8 3200mhz corsair vengance CL16
ANAKART: Gigabyte B450M DS3H
eke EFI klasörümü ekleyemediğimden şu siteye upload ettim EFI.zip dosyasını indir - download
ne yazık ki google drive'a falan atamıyorum umarım sorun çıkartmaz ama ne olur olmaz config dosyamı ayrı olarak ekledim config dosyamda whateverred kexti tanıtılık değil şuan haberiniz olsun
Sistem özelliklerim;
CPU: AMD Ryzen 5 3400G
GPU: AMD Vega 11
RAM: 2x8 3200mhz corsair vengance CL16
ANAKART: Gigabyte B450M DS3H
eke EFI klasörümü ekleyemediğimden şu siteye upload ettim EFI.zip dosyasını indir - download
ne yazık ki google drive'a falan atamıyorum umarım sorun çıkartmaz ama ne olur olmaz config dosyamı ayrı olarak ekledim config dosyamda whateverred kexti tanıtılık değil şuan haberiniz olsun
Ekli dosyalar
-
718 KB Görüntüleme: 168
-
30.6 KB Görüntüleme: 110