Ventura 13.0.1 kullanıyorum wifi ve bluetooth çalışıyor ama sıkıntı var wifi bağlantılarını çok geç görüyor sürekli kopma oluyor aynı sorun bluetooth için de geçerli @yusufklncc hocamın efisini kullanıyorum
Buyrun hocamconfig paylaşır mısın?
pci-aspm-default | NUMBER | 2 şeklinde girdi oluşturmalısın.kurulum sonrası araçları nereden indirebilirim?Ortadaki alt kısımdan Wi-Fi kartını buraya eklemelisin sonra sağ tarafapci-aspm-default | NUMBER | 2şeklinde girdi oluşturmalısın.Ekli dosyayı görüntüle 49346
hocam wifi kartım hangisi bilmiyorum yapamadımOrtadaki alt kısımdan Wi-Fi kartını buraya eklemelisin sonra sağ tarafapci-aspm-default | NUMBER | 2şeklinde girdi oluşturmalısın.Ekli dosyayı görüntüle 49346
sorun çözülmedi maalesefNetwork controller yazar.
reset nvram yaptığımda düzeldi sorun bu muydu yoksa şansa mı oldu anlamadım nvram resetleyince ne oluyor?sorun çözülmedi maalesef
evet düzeldi, her açılışta nvram resetlemem mi gerekiyor?Bunu yapınca düzeldi mi şu an? Evet resetNVRAM yapınca düzelir.
Stable Itlwm.kext ile deneyin.Ne yapabilirim?
şuanki intel kextini silmem gerekiyor mu?Stable Itlwm.kext ile deneyin.
![]()
Releases · OpenIntelWireless/itlwm
Intel Wi-Fi Drivers for macOS. Contribute to OpenIntelWireless/itlwm development by creating an account on GitHub.github.com
Çalışmaz. Config.plistinizde Airportitlwm.kext aktif görünüyor. İkisi bir arada çalışmaz. Kaldırın ve NVRam Reset yapın başlangıçta.
OpenCore üzerinden eklediğimde nedense EFI klasörüne eklememiş manuel olarak kexti ekledim sorun çözüldü mükemmel çalışıyor emekleriniz için teşekkür ederim. Başka bir sorum daha olacaktı, sistem boş kalınca bile fanlar çalışıyor çok ısınıyor pil 20-30dk da bitiyor bunun için ne yapabilirim? Boşta sistem yüküne baktım anormal hiçbir şey gözükmüyor. Daha önce çok ssdt kullandığımı söylemiştiniz ama hepsini sistem için kullanmak zorundayım, tek sorun o mudur sizce?1.EFI/OC/Kexts içerisinde yok.
2.OpenCore Cofigurator kexti inject edemiyor.
Sonuç: ProperTree kullanın.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.