windows 10 a geri dönme nasıl yapılır

soopfer

APPRENTICE
31 Mar 2019
8
0
1
30
@montezuma ben windows 10 a geri dönmek istiyorum format sırasında ssd gözükmüyor ne yapmam gerekiyor , boot sırasında ssd gözüküyor ama formatta gözükmüyor.

Ayrıyeten ek birşeyler yapmamız gerekiyor mu windows 10 u tekrar yüklerken ? Yoksa normal birşekilde yüklememi yapmalıyız ?

soopfer

APPRENTICE
31 Mar 2019
8
0
1
30
Ben yanlışlıkla hem ssdyi hemde windows olanı sıfırladım , ssd yani mac os yüklü yer sıfırlandığı için herhangi bir hata verir mi ? Şuan elimde usb yok windows yüklü, şuan arkadaşımın pcsini kullanmak için onun yanına gidiyorum, umarım anlatabildim

Ben shift f10 yaptım diski ntfs olarak sıfırladım, ancak usb olmadığından deneyenedim anlatabildim mi acaba ? Size sorum herhangi bir sorun çıkar mı çünkü yüklü olan mac os u da sildim

bi0sdaddy

APPRENTICE
2 Şub 2019
34
13
21
33
bir sorun çıkmaz windows mac disk yapısını görmediği için diskinizi komut satırı ile sıfırladıktan sonra iki diskede windows kurabilirsiniz. Usb olmadan diski nasıl sıfırladınız orasını anlamadı :)

soopfer

APPRENTICE
31 Mar 2019
8
0
1
30
bir sorun çıkmaz windows mac disk yapısını görmediği için diskinizi komut satırı ile sıfırladıktan sonra iki diskede windows kurabilirsiniz. Usb olmadan diski nasıl sıfırladınız orasını anlamadı :)
Olay şöyle aslında ssd olan bilgisayara mojave kurmaya çalıştım ancak olmadı bende geri windows 10 kurmaya çalışacam ssdyi ise cmd den ntfs olarak biçimlendirdim şuan ise usb hazırlamak için arkadaşıma gidiyorum tek bilgisayarım olduğu için, cmd ile ntfs sıfırladığım için sorun çıkmaz değil mi ?windows 10 kurarken sıkıntı çıkarmaz bana değil mi ?

soopfer

APPRENTICE
31 Mar 2019
8
0
1
30
120 gblık ssd boyutu 110 gb olarak gözüküyor format sırasında silmeme rağmen öyle gözüküyor normalde 120 gb olması lazım , yardımcı olur musunuz

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler