Sizin son attığınız ile denedim bir anda görüntü geldi fakat görüntüde pembelik var.Hangisiyle görüntü geldi.
Sizin son attığınız ile denedim bir anda görüntü geldi fakat görüntüde pembelik var.Hangisiyle görüntü geldi.
Hocam görüntü geliyor ama fotoğrafını ettiğim gibi pembe geliyor.Bununla deneyelim.
Hocam olduuuuuuTamam bakıyorum. Bununla dene ama büyük ihtimal uymayacak.
Hocam bununla hem ses yok hem yine pembe oldu. Bir tek ses kaldı şaka gibiBir de bununla deneyelim ses de gelecek mi?
Ses yok ve görüntü hiç yok hocamBununla deneyelim.
Tplink WN725N wifi adaptör aldım onu kullanıyorum. Dediğiniz şeyleri şimdi atacağım.Görüntünün geldiği confige dön. Ses için Hackintool ses sekmesinin ekran görüntüsünü paylaş bu cihazın wifi marka modeli nedir?
Hocam ona windowsa geçince bakabilirim. Aklımda değil.Cihazın wifi modeli nedir onu soruyorum?
Cihazda bu wifi adaptoru var Qualcomm Atheros QCA9377son configi paylaş.
Ses çalışıyor.wifi uyumsuz.
Bununla dene ve denemeden önce sistem tercihleri ses kısmından giriş çıkışları kontrol et ses hdmi veya dahili çalışıyor mu kontrol sağla.
nvramreset yap.
Orda mısın dönüş yap başka bir config vereceğim.
Teşekkür ederim@mehmetyuksel hocam eliğnize sağlık. Ama keşke config için uyguladığınız yöntemlerden de mesajlarda kısa kısa bahsetseniz. Daha öğretici olur.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.