Buradaki açılan konu ile aynı hatayı alıyorum fakat o konudaki çözüm tavsiyesini uyguladığımda Clover menüsünde Boot from Mac seçeneği gelmiyor. Tam olarak nerede yanlış yapıyorum yardımınızı bekliyorum.
Şuan 2.0 bellek olmadığı için 6. mesajdakileri deneyip yaptığımda aynı şekilde boot from Macos seçeneği gelmiyor geri kalanlar geliyor. Ek olarak Catalina sürümünü kurabildim 3.0 bellek ile bir sorun yaşamadım. Ekran kartı desteği olmadığı için high sierra kurmaya çalışıyorum.
6. Mesajdaki işlemleri yaptığında disk bölümü görünmez olmaz. Daha sonra verilen efi paketi ile disk bölümünü göremezsin. 6. Mesajdaki işlemleri orijinal efi ile denemelisin.
6. Mesajdaki işlemleri yaptığında disk bölümü görünmez olmaz. Daha sonra verilen efi paketi ile disk bölümünü göremezsin. 6. Mesajdaki işlemleri orijinal efi ile denemelisin.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.