Selamlar dostlarım abilerim cihazım Asus K555LB ben mac os x kurmak istiyorum
osxinfo.net
Burda arkadaşımın birisi kurmuş ancak o bilgili ben bilmiyorum Sorunum şu Mojave .dmg indirdim yazdırdım Windisk32manager ile yazdırdım boot edip kurmaya kalktım BIOSta görünmedi bile clover lazımmış sanırım clover yazdırmak istiyorum yazdırırken bu sefer macin dosyalar siliniyor bir türlü işin içinden çıkamadım nasıl kurulum ekranına geleceğim yardımcı olurmusunuz cahilim kusura bakmayın
[Başarılı Kurulum] Asus K555LB (X555LB) macOS Mojave - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Sistem Özellikleri : İşlemci: intel core i5 5200u broadwell Ekran Kartı : intel hd5500 + nvidia 940m Ekran: 1366*768 lcd Ram: 12 GB (8+4) 1600Mhz Ses: Realtek Alc233 ssd1: windows 10, ssd2: mojave Ethernet: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Wifi: azurewave aw-ce123h (14e4:43b1) wifi+bt...
Burda arkadaşımın birisi kurmuş ancak o bilgili ben bilmiyorum Sorunum şu Mojave .dmg indirdim yazdırdım Windisk32manager ile yazdırdım boot edip kurmaya kalktım BIOSta görünmedi bile clover lazımmış sanırım clover yazdırmak istiyorum yazdırırken bu sefer macin dosyalar siliniyor bir türlü işin içinden çıkamadım nasıl kurulum ekranına geleceğim yardımcı olurmusunuz cahilim kusura bakmayın