ÇÖZÜLDÜ Asus n56vz Klavye Aydınlatması ve FN Kısayolları

berkayoz

APPRENTICE
6 Kas 2017
24
8
21
36
Herkese merhaba.

Asus n56vz bilgisayarıma kurulum yaptım. Şu anda herşey çalışıyor fakat klavye ışıklandırmasına dair bir bilgi bulamadım ve fn tuşlarının tamamını çalıştıramadım.

En son parlaklık ayarını da hallettim fakat sadece ayarlar menüsünden sliderdan ayarlayabiliyorum fn tuşları çalışmıyor. Ses açıp kapama sırasında bu tuşları kullanabiliyorum fakat parlaklığı ayarlayamıyorum, tabi klavye ışıklarını da.

Klavye ışıklarını açmanın bir yolu var mıdır kaynaklarda bulamadım?

Fn tuşları içinse bu sitedeki Fn HotKey and ALS sensor driver for Asus Notebooks - Projects - OSXLatitude.com kexti kullandım fakat DSDT yi yamalayamadım. El ile yamalamaya çalıştığımda 1. satırdan hata veriyor ve bu bir dsl dosyası değildir gibi birşeyler yazıyor.

Klavye ışıklandırmalarını ve FN tuşlarının tamamen fonksiyonel olmasını nasıl sağlarım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

ASUS N56VZ-S4037V
CORE İ7-3610QM 2.30GHZ
8GB
120GB SSD
15.6''
(GT650M iptal edildi)

berkayoz

APPRENTICE
6 Kas 2017
24
8
21
36
Gönderdiğim linkte aynı kent mevcut. DSDT patchlerini bu sefer tekrar linkteki dosyadan gerçekleştirdim ve her şey sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler cevap için.

• Like
Tepkiler: Görkem Koç