Hocam oraya applealc linkinde verdiğiniz şeyi attım voodoo hd nin kextlerini sildim her yerden öyle boot ettim fakat sesi tanımadı applealc yi sildim burdan sonra voodoohd yi tekrar yükledim boot ettim sonuç yine aynıydı.Applealc kexti nereye koyup deniyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 38102
Clover yükledikten sonra USB içerisindeki EFI'in Clover klasörünü bununla değiştirmeniz gerekiyor.
Burda Applealc ile ilgili bir kext yok. Sesi önyüklemede çağırabilmesi için sistemi apple alc ile boot etmeniz gerekiyor. USB EFI dosyalarını bununla değiştirin ve kext klasöründe applealckext varken deneyin.
şuan voodoo kext yüklü apple alc yokHocam oraya applealc linkinde verdiğiniz şeyi attım voodoo hd nin kextlerini sildim her yerden öyle boot ettim fakat sesi tanımadı applealc yi sildim burdan sonra voodoohd yi tekrar yükledim boot ettim sonuç yine aynıydı.
Ses sorunumu çözdüm ses kartım ALC 887 VoodooHDnin en güncel sürümüyle çalıştıramadım en eski sürümünü multibeast den indirerek kurulum yaptım ve sorun çözüldü yapamayan arkadaşlar bu şekilde belki çözebilir herkese teşekkürler kolay gelsin.Hocam oraya applealc linkinde verdiğiniz şeyi attım voodoo hd nin kextlerini sildim her yerden öyle boot ettim fakat sesi tanımadı applealc yi sildim burdan sonra voodoohd yi tekrar yükledim boot ettim sonuç yine aynıydı.
şuan voodoo kext yüklü apple alc yok
Son düzenleme:
- BootLoader
- Clover
- Anakart Modeli
- Asus PCKPL-C / 1600
- İşlemci Modeli
- Intel core 2 Duo CPU E7200
- Grafik Kartı
- Asus EAH5450 1GB DDR3 Silent/DI(64 Bit)
- Ses Kartı Modeli
- nm10/ich7 family high definition audio controller
- Ağ Aygıtları
- Atheros AR8121/Ar8113/AR8114
- Disk ve RAM
- 120 GB SSD & 4 GB 800 MHz DDR2 SDRAM