bununla deneyip ekran görselini paylaşır mısın
Ekli dosyalar
-
5.1 KB Görüntüleme: 289
Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu buradaki yönetim yaparak cihazına güç yönetimi oluşturmalısınaçıldı oldu![]()
teşekkür ederim son gönderdiğiniz config üzerinden bunları yaparak devam edeceğim.Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu buradaki yönetim yaparak cihazına güç yönetimi oluşturmalısın
dsdt yamalarken küçük bir hata yapmış olabilirim o yüzden yarın tekrar inceleyip daha sağlıklı bir dsdt oluşturacağım senin cihazın için hem de senin cihazını kullananlar için de kolaylık olurteşekkür ederim son gönderdiğiniz config üzerinden bunları yaparak devam edeceğim.
mümkün olan zamanda bekliyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim.dsdt yamalarken küçük bir hata yapmış olabilirim o yüzden yarın tekrar inceleyip daha sağlıklı bir dsdt oluşturacağım senin cihazın için hem de senin cihazını kullananlar için de kolaylık olur
işim gereği foruma bakamadım bunun için üzgünüm yarın yamalanmış dosyalarını atacağım hangi yamaları yaptığımı da belirteceğimmümkün olan zamanda bekliyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
uzun zamandır çabalıyorum el capitandan catalinaya kadar tüm sürümleri denedim ama bi türlü performansını deneyebileceğim bi mac sürümüne ulaşamadım sanırım mac satın alarak bu fırsatı yakalayabilecem ben hacintosh yazılımcı olmayanlar için biraz hayal ürünü![]()
Çok teşekkür ederim ilgin için kurulumu yapıyorum hemen sonucu paylaşıcam.işim gereği foruma bakamadım bunun için üzgünüm yarın yamalanmış dosyalarını atacağım hangi yamaları yaptığımı da belirteceğim
Bu linkteki dosyayı indirip EFI mevcut evi bölümünü silip bunu içerisine atıp dener misin yaptığım sadece batarya yaması gfx to igpu yaması bir de os check yaması zaten cihazın tek ekran kartlı olduğu için ekran kartını kapatmaya gerek yok deneyip sonucu paylaşırsan minnettar kalırım
yine aynı hatayı verdi.bu Config ile tekrar dener misin
Launch csm kapat dvmt 32 mb yap çünkü bu dsdtler 32mb dvmt ile alındısanallaştırma açık vt-d kapalı sata ahcı dvmt 64mb legacy usb kapalı xhcı pre-boot mode smart auto launc csm açık forumlarda bulduğum ayarlar bunlardı. sizce doğru bi ayar mı ?
sorunsuz boot etti şimdi ilk verdiğiniz config ile deniyorum.Launch csm kapat dvmt 32 mb yap çünkü bu dsdtler 32mb dvmt ile alındı
ilk verdiğim efi klasörü hangisi biraz karıştı çünküsorunsuz boot etti şimdi ilk verdiğiniz config ile deniyorum.
ilk verdiğiniz efı dosyasındaki config ile boot ettim bu mac hakkında kısmında işlemci ram ve ekran kartını sorunsuz gördü pil ve yüzde çalışıyor klavye ve trakpad çalışıyor ekran parlaklığı ve ses çalışıyor fn tuşları çalışıyor.
ilk verdiğinizden kastım dün gece eklediğiniz EFI klasörü suanda osten yazıyorumişim gereği foruma bakamadım bunun için üzgünüm yarın yamalanmış dosyalarını atacağım hangi yamaları yaptığımı da belirteceğim
Bu linkteki dosyayı indirip EFI mevcut evi bölümünü silip bunu içerisine atıp dener misin yaptığım sadece batarya yaması gfx to igpu yaması bir de os check yaması zaten cihazın tek ekran kartlı olduğu için ekran kartını kapatmaya gerek yok deneyip sonucu paylaşırsan minnettar kalırım
tek eklemem gereken smbus yaması kaldı onu da ekliyorum bizim cihazımız için ekstra olarak bir şey yapmaya gerek kalmıyor çizim programlarına gelecek olursak üstün bir performans olmasa da gayet rahat bir şekilde render işlemlerini yapabilirsin kendim bizzat test ettim ekstra bilgi; oyun performansı da gayet iyi bilgin olsun steamde macOS platformundaki orta segment oyunların hemen hemen hepsini 60 fps ve üstü oynayabilirsin League of Legends bile. Wifi konusunda stabil olmasını bekleme çünkü Atheros kartların macOS ta wifi desteklemesi bile mucize fakat benim Atheros wifi yine de stabil çalışıyor eğer daha stabil bir wifi istiyorsan broadcomm wifi tercih etmelisin aşağıdaki DSDT dosyasını efi/clover/acpi/patched içerisindeki ile değiştir smbus sorunun da çözülecek ayrıca bir de güç yönetimi oluşturmalısın.ilk verdiğinizden kastım dün gece eklediğiniz EFI klasörü suanda osten yazıyorum![]()
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.