[Başarılı Kurulum] Monster Abra A5 v12.1 macOS Sierra

xardaks

APPRENTICE
13 Eyl 2018
18
5
21
44
Touchpad hiç gör mm edin sistem. Yani hiç çalışmadı. ( Hem mojave hemde Sierra). Voodooi2c, appletoucpad kext lerini denedim. Sonuç alamadım.

Sistem uhd 630 ekran kartı ile çalışıyor.( Mojave)

Wifi için tplink w823n kullanıyorum. Onda bir sıkıntı yok.

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
27
Bishkek
Touchpad hiç gör mm edin sistem. Yani hiç çalışmadı. ( Hem mojave hemde Sierra). Voodooi2c, appletoucpad kext lerini denedim. Sonuç alamadım.

Sistem uhd 630 ekran kartı ile çalışıyor.( Mojave)

Wifi için tplink w823n kullanıyorum. Onda bir sıkıntı yok.
Hocam voodoo PS2 kextini deneyin hocam olmazsa benim paylaştığım konular arasında bizim touchpad için özel bir kext var şuan mobilde olduğum için bakmak zor oluyor ona bakabilirsiniz bulamazsanız ben göndereyim tekrardan

xardaks

APPRENTICE
13 Eyl 2018
18
5
21
44
hocam link verebilirseniz daha iyi olur. Konularınıza baktım ama eskiden başladığı için çok fazla cevap var. Yeniden link yolluyabilirseniz sevinirim.

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
27
Bishkek
Hocam bu hafta bende mojave kurulumu yapacağım şuan olduğum bölgede internet konusunda sıkıntım olduğu için indiremedim henuz mojave yi yetistirebilirsem kullandığım kextleri ve config dosyami burada veya yeni bir konu altında paylaşırım

hocam kurulumu tamamlayabildiniz mi ben bugün kurulumu bitirdim eğer aynı sıkıntılar devam ediyorsa efi klasörümü paylaşabilirim

şuan bütün fonksiyonlar çalışıyor bende

xardaks

APPRENTICE
13 Eyl 2018
18
5
21
44
hala sıkıntılar var.

Touchpad ayarlarını nasıl yaptınız?

Clover boot ettikten sonra apple logosu geliyor, yarıya kadar yükledikten sonra siyah ekran geliyo. yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra sistem login ekranı geliyor. Aynı sıkıntı sizde de varmı.

işlemcilerimiz farklı bunun için ayrı bir ayara gerek var mı?

Efi klasörünü paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
27
Bishkek
hocam geç açılma touchpad dahil tüm sıkıntıları çözdüm touchpad voodoops2controller kexti güncelleyince düzeldi
öncelikle /system/library/extensions appleintelSKLgraphicsframebuffer dosyasını silin sonra aşağıdaki verdiğim efi klasörünü kendi efi klasörünüzü silip yerine bunu bırakın kextlerin güncel versiyonlarını bıraktım efi klasörüne bu işlemden sonra bir iki sefer bilgisayarı başlatmada hata olabilir kendisine ayarlar çok değiştiği için açarken ilk seferde bazen reset atıyor birkaç sefer bunlar normal

Download Monster Abra A5 v12.1 Mojave EFI Folder.zip

işlemcilerimiz farklı bunun için ayrı bir ayara gerek var mı?
bunun için smbios ayarı bize en uygun MacBook Pro 14,2 ayrıca MacBook Air seçerseniz kurulum usbsi haricinde usb bağladığınız zaman güç hatası verecektir ses için voodoohda 2.9 u kullanıyorum ben apple ala ile uğraşmadım. wifi olarakta tp-link wn823 n kullanıyorum ben

xardaks

APPRENTICE
13 Eyl 2018
18
5
21
44
Şimdi deneme imkanım yok hocam .
Akşam denedikten sonra size bilgi veririm. Teşekkürler.

xardaks

APPRENTICE
13 Eyl 2018
18
5
21
44
hocam geç açılma touchpad dahil tüm sıkıntıları çözdüm touchpad voodoops2controller kexti güncelleyince düzeldi
öncelikle /system/library/extensions appleintelSKLgraphicsframebuffer dosyasını silin sonra aşağıdaki verdiğim efi klasörünü kendi efi klasörünüzü silip yerine bunu bırakın kextlerin güncel versiyonlarını bıraktım efi klasörüne bu işlemden sonra bir iki sefer bilgisayarı başlatmada hata olabilir kendisine ayarlar çok değiştiği için açarken ilk seferde bazen reset atıyor birkaç sefer bunlar normal

Download Monster Abra A5 v12.1 Mojave EFI Folder.zip

bunun için smbios ayarı bize en uygun MacBook Pro 14,2 ayrıca MacBook Air seçerseniz kurulum usbsi haricinde usb bağladığınız zaman güç hatası verecektir ses için voodoohda 2.9 u kullanıyorum ben apple ala ile uğraşmadım. wifi olarakta tp-link wn823 n kullanıyorum ben
Hocam Malesef sistem sürekli resetliyor.

verbose modda aşağıdaki ibareden sonra sistem sürekli kapanıyor.

Ekli dosyalar

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: xardaks
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler