Merhaba. abra a5 v11.1 cihazıma sonoma 14.6.1 yükledim. bütün donanımlar çalıştı ama uykuya gecince fan çalışmaya devam ediyor (yeni olduğum için normal mi bilmiyorum). bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?
Usb porlar yamalandı mı? Genelde uyku sorunun en temel sebebi güç yönetimi ve usb porların yamalanmasıdır.Merhaba. abra a5 v11.1 cihazıma sonoma 14.6.1 yükledim. bütün donanımlar çalıştı ama uykuya gecince fan çalışmaya devam ediyor (yeni olduğum için normal mi bilmiyorum). bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?
Hocam denedim ama beceremedim. Zaten yapamadığım bi uyku sorunu kaldı bir de şarj olurken şarj simgesi çıkmıyor.Usb porlar yamalandı mı? Genelde uyku sorunun en temel sebebi güç yönetimi ve usb porların yamalanmasıdır.
Şarj için SSDT yamalamanız lazım. EC Enabler kexti işli olmasına rağmen böyle gözüküyorsa. Ki Monster cihazlarda yama biraz sıkıntılı. Doğru SSDT-BATT dosyasını bulana kadar canım çıktı.Hocam denedim ama beceremedim. Zaten yapamadığım bi uyku sorunu kaldı bir de şarj olurken şarj simgesi çıkmıyor.
Siz de önceden sarj sorunuyla karşılaşmışınız. Yamalama yapamadığım için o da kaldı. Siz nasıl astiniz peki şarj göstergesini?
Ben de sizin paylaşmış olduğunuz efi dosyalarından ssdt-batt dosyalarını denedim ama maalesef işe yaramadı.Şarj için SSDT yamalamanız lazım. EC Enabler kexti işli olmasına rağmen böyle gözüküyorsa. Ki Monster cihazlarda yama biraz sıkıntılı. Doğru SSDT-BATT dosyasını bulana kadar canım çıktı.
Hocam paylaşırsanız çok sevinirim. Bir de onları deneyeyim.İşte sorun orada. Sen sadece SSDT bat dosyasını almışsın.
ACPI Patch kısmında yamalar var. Onları da alacaksın
PTS to XPTS miydi öyle bir şeydi hatırlamıyorum. Sadece onu aynı yere işlemen yeterli
at configini. Ekleyeyim
Sadece configini atman yeterli
Çalıştı mı?Çok teşekkür ederim hocam. deniyorum hemen.
Oldu hocam. 2 haftadır uğraşıyordum. Çok teşekkür ederim. Evet hocam gayet akıcı.Touhcpad hareketleri akıcı mı?
Çalıştı mı?
Yeni bir konu aç. USB Port Yamalama hakkında. Ceza yemeyelim.Böylelikle batarya sorunu gitti. Kaldı uyku
Uyku ile ilgili ben de de problem vardı. EFI nin tamamını atabilir misin? İstersen onu da çözelim
Bir de EFI yi sıfırdan kendin mi oluşturdun?
Yoksa başkasının hazır EFI sini mi kullanıyorsun?
Efi yi OpenCore-Simplify ile olusturdum. Bugün biraz usb portlarıyla videoya göre uğraştım ama yarım bıraktım hocam. Hatalar olabilir.Böylelikle batarya sorunu gitti. Kaldı uyku
Uyku ile ilgili ben de de problem vardı. EFI nin tamamını atabilir misin? İstersen onu da çözelim
Bir de EFI yi sıfırdan kendin mi oluşturdun?
Yoksa başkasının hazır EFI sini mi kullanıyorsun?
dosya büyük diyor, yüklemiyor hocam.Efi yi OpenCore-Simplify ile olusturdum. Bugün biraz usb portlarıyla videoya göre uğraştım ama yarım bıraktım hocam. Hatalar olabilir.
evet hocam varWindows var mı?
Konu aç bitirelim port yamalamalarınıdosya büyük diyor, yüklemiyor hocam.
evet hocam var
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.