Dün gece forumda derin bir araştırma yaptıktan sonra Big Sur kurulumunun ilk aşamasını sıkıntısız olarak tamamladım. Daha sonra ilk iş olarak iGPU kurulumuna geçtim tabi. Başta @KaoS hocamın videolarını izledim ve Hackintool ile yapmaya çalıştım. Daha sonra sağolsun @yusfklncc da video serisi hazırlamış. Onu da izledim ve bir de o şekilde uyguladım. Whatevergreen reposunu da baştan aşağı okudum ve ona göre yapmaya çalıştım ama hala yapamadım.
İnternette yapan var mı diye baktım ve chuxubank/MSI-GP62-Hackintosh reposunda bu arkadaşın başarılı kurulum yaptığını ve donanımının benimle hemen hemen aynı olduğunu farkettim. Onun config dosyasının deviceProperties kısmını aldım olmadı, komple config dosyasını alıp onunla boot ettim yine olmadı.
Artık bu aşamayı geçsem de benim de wifi çalışmıyor gibi dertlerim olsa diyorum. Mevcut config dosyamı ve bu dosyayla boot ederken aldığım hatayı ekliyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İnternette yapan var mı diye baktım ve chuxubank/MSI-GP62-Hackintosh reposunda bu arkadaşın başarılı kurulum yaptığını ve donanımının benimle hemen hemen aynı olduğunu farkettim. Onun config dosyasının deviceProperties kısmını aldım olmadı, komple config dosyasını alıp onunla boot ettim yine olmadı.
Artık bu aşamayı geçsem de benim de wifi çalışmıyor gibi dertlerim olsa diyorum. Mevcut config dosyamı ve bu dosyayla boot ederken aldığım hatayı ekliyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
18.3 KB Görüntüleme: 248
- BootLoader
- OpenCore 0.6.3
- Laptop Modeli
- MSI GE72-6QD Apache Pro
- Anakart Modeli
- MS-1795
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 6700HQ
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 530 & Nvidia GTX960M
- Ses Kartı Modeli
- Intel Skylake HDMI & Realtek ALC898
- Ağ Aygıtları
- Intel Dual Band Wireless-AC 3165 & Killer E2400 Gigabit Ethernet Controller
- Disk ve RAM
- 16GB DDR4 2133 Mhz RAM & TOSHIBA THNSNJ256G8NU 256GB SSD (MacOS Mojave) & 1TB HDD (Windows 10)